Dag lieve zielen,

Gisteren in de auto dit mega fantastisch nummer na lange tijd nog eens gehoord.  Lekker stevige drops! Whaaa!  Haha!

Ik was gearriveerd op mijn bestemming maar dan laat ik de muziek nog op staan en dans gewoon in de auto.  Lekker gek doen, daar staat geen leeftijd op.

De energie beklimt hoge toppen en het immense licht infiltreert op onze aarde.  Een heel bijzondere tijd universeel gezien en ik ben blij dat ik hier onderdeel van mag zijn.

Weer een videoclip waar vuur in komt en een tijger.  Vuur is de hoogste vorm van energie waarvan ik de betekenis in de muziekblog van de Prodigy met het nummer “Warrior’s dance” al uitgelegd heb.

Wat de spirituele of symbolische betekenis van de tijger wilt zeggen kan je hier lezen:

Begrippen

Sensualiteit – Passie – Onafhankelijkheid – Vertrouwen – Helderziendheid – Mystiek – Intuïtie – Voeding – Behendigheid – Sierlijk – Loyaliteit – Intensiteit – Toewijding – Focus – Geduld – Heimelijkheid – Genezing – Vitaliteit – Regeneratie – Avonturen – Uitdaging – Tactiliteit – Seksualiteit

Tactiliteit: nog nooit gehoord dus ik heb weer een woord bijgeleerd vandaag.

Betekenissen zijn: tastbaar, grijpbaar, voelbaar.

Beschrijving

Je wordt opgeroepen om leiderschap te tonen. Vertrouw erop dat je hiertoe in staat bent.

Extra toelichting

Een effectieve en medelevende leider zijn vereist dat je de kunst kent om yin en yang te onderscheiden – wanneer je wilt dansen – en aandacht te schenken aan de subtiliteiten en de stroom van het groepsproces, terwijl je tegelijkertijd moet blijven afgestemd op je eigen intuïtieve stem . Of uw rol als leider van toepassing is op uw familie, vrienden, werknemers of een natie, u moet luisteren naar de mensen om u heen en met kracht en mededogen reageren op hun behoeften. En als u het nodig acht, moet u uw eigen gevoeligheden volgen, ook al zijn anderen het misschien niet met u eens. Doe naar uw beste vermogen beslissingen op basis van wat u als het grootste goed beschouwt, in plaats van te zorgen voor behoeften die u zelf dienen.

Soms kunnen er angst en twijfel ontstaan, maar laat ze je niet van je doel afhouden. De beste leiders zijn niet perfect, maar ze zijn bereid om berekende risico’s te nemen op basis van hun eigen overtuigingen en hun gepassioneerde verlangen om het goede te doen. Soms kun je struikelen of zelfs vallen, maar laat dat de acceptatie van het leiderschap waarvoor je wordt geroepen niet belemmeren. Anderen kijken naar u voor begeleiding. Laat het niet naar je hoofd gaan, maar laat het naar je hart gaan.

Bron: https://www.orakels.net/orakelkaarten/dierenorakel/tijger

Voilà weer de boodschap die ik nu nodig heb ontvangen vanuit de onzichtbare wereld en vast ook voor velen onder jullie.

Start de dag met een dans op dit stevig nummer!

Heel veel liefs,

Inge xxx

_______________________________

Engelen boodschap video 1 ~ duurtijd 3:17

317; Je bent op de goede weg wat betreft je samenwerking met de verlichte meesters.   Ze vergroten je manifestatie vermogens door je geest te openen voor de schitterende nieuwe keuzemogelijkheden die je ter beschikking staan.

Engelen boodschap video 2 ~ duurtijd 3:12

312; Blijf positief ten aanzien van je toekomst en geef zorgen of beslommeringen aan de verlichte meesters. Je gedachten over je toekomst hebben een sterke invloed, dus concentreer je alleen maar op je wensen, en niet op je angsten.

Engelen boodschap tekst muziek ~ aantal woorden  10

10: Je ontvangt aanwijzingen van God via gedachten, ideeën, inzichten of helderwetendheid  (je weet iets maar hebt geen idee hoe je aan die informatie bent gekomen).   Blijf positief ten aanzien van de boodschappen die je ontvangt.

Engelen boodschap volledige bloglengte exclusief deze tekst ~ aantal woorden 574

574; De engelen helpen je, je leven ten goede te veranderen.   Blijf de engelen om steun vragen en volg hun raad op. Je hebt er baat bij!

______________________________

We are the fuckin’ animals
We are the fuckin’ animals