Dag lieve mensen,

Piep! Hier ben ik weer zoals beloofd! Haha! 😁

Vandaag American dream voor de eerste keer gehoord en mijn oren werden weer danig gestreeld.   De tekst is enkel “Open your eyes” maar dat spreekt wat mij betreft al genoeg voor wat er nu te wachten staat.  TIME TO DREAM! 💖

Heel frappant is dat ik een paar weken geleden al aan het denken was wat de titel en de uitvoerder was van de eerste video die ik hier gepost heb en nu vandaag werd ik getriggerd door het nummer van Sultan omdat daar die tonen ook in komen en bij de commentaren werd inderdaad gerefereerd naar de American Beauty soundtrack van Thomas Newman waar naar ik op zoek was.  Ik ben blij!  😊

PRACHTIG lied.

Een fijne avond gewenst en wees lief voor jouw medemens.

Wij zijn liefde. 💖😊

Warme knuffel,

Inge xxx

_________________________

Engelen boodschap video 1 ~ duurtijd 3:08

308; Financiële overvloed is voor jou als heilig kind van God je goddelijk erfdeel.  God en de verlichte meesters overladen je met een overvloed aan zegeningen.  Geef aan anderen zoals je wordt ingegeven.

Engelen boodschap video 2  ~ duurtijd 2:51

251; Deze overgang verloopt gemakkelijk terwijl je blijft werken met affirmaties en gelooft dat, dat zinvol is. Heb vertrouwen en blijf positief ten aanzien van deze levensverandering, zodat een  soepele overgang verzekerd is..

Engelen boodschap tekst muziek ~ aantal woorden  3

3: De verlichte meesters (bijvoorbeeld Jezus) zijn bij je in de buurt.  Ze hebben gereageerd op je gebed en willen je helpen.

Engelen boodschap volledige bloglengte exclusief deze tekst ~ aantal woorden 248

248; Vertrouw op de engelenboodschappen die je krijgt en volg ze op, want ze zijn het antwoord op je gebed. Wanneer je de goddelijke raadgevingen in daden omzet, neemt de stroom van overvloed  in je leven toe.

 

 

 

 

 

“Open your eyes”! 😍