Dag lieve iedereen,

Ik werd vandaag geïnspireerd toen ik op Youtube James Corden carpool karaoke aan het kijken was, een video van zijn beste momenten waarin de knappe sympathieke en enthousiaste Chris Martin ook in figureerde en het eerste nummer wat ze samen zingen is “Adventure of a lifetime.”

Je wordt toch instant gelukkig als je deze twee heren samen hoort zingen, dansen en plezier maken. Ja, er bestaan zeker enthousiaste, lollige, vrolijke mensen en daar zijn zij het perfecte voorbeeld van!  Nu ook nog zo’n mensen ontmoeten in mijn omgeving en mijn leven krijgt een grote positieve boost in de goede richting!

Zo zit ik ook in mijn auto als mijn favoriete muziek weergalmt in de boxen haha en vaak steek ik automatisch mensen aan want als reactie lachen zij ook, steken enthousiast hun duim op of doen mee, en dit als ik voor het rode licht sta natuurlijk.

Dit opgewekt en kleurrijk nummer met de perfecte tekstinhoud voor wat de universele energie nu zegt is weer magisch te noemen.

“Turn your magic on”

“Everything you want’s a dream away
Under this pressure under this weight”

“We are diamonds taking shape”

“We are legends every day”

Het leven bestaat uit zoveel mogelijk ervaringen opdoen in plaats van materiële luxe te vergaren.  Avonturen beleven, plezier maken en liefde geven en ontvangen voor iedereen die dezelfde warmte uitstraalt als jij.   Avonturen en ervaringen, dat neemt jouw ziel mee als jouw fysiek lichaam deze aarde verlaat maar alle materiële zaken, die laat je achter.

De live video met al zijn rijkelijke kleuren en opgewekte muzikale ritmes is fantastisch om te zien!  De ballonnen die over het publiek rollen, al de kleuren op de achtergrond, de lichtjes in het publiek en de vrolijk huppelende Chris Martin.  Een ware streling voor jouw ogen.

De videoclip met de apen geeft precies weer waar het allemaal om te doen is.  In de vrije natuur, dansen, lol maken, zingen en lachen in gezelschap van even gekke mensen als jij.  Zalig!

Als dieren op jouw pad komen hebben zij een boodschap voor jou en deze van de apen is het volgende:

AAP
Beweeglijkheid, plezier, originaliteit

Blijf niet vasthouden aan het oude. Kijk naar voren en ga gewoon verder. Kijk naar jezelf in de spiegel van je ziel!

Aap jezelf na, overdrijf, lach om jezelf en breng anderen aan het lachen.

Wees origineel en vindingrijk. Open en verbreed je horizon.

Verhef je blik. Wees in het ‘hier en nu’.

Bron: https://www.paravisie.nl/blog/de-boodschap-van-jouw-krachtdier

Energetisch zitten we nu in een tijd van oogsten.  Alles wat we de afgelopen tijd gezaaid hebben met zuivere intenties wordt nu rijkelijk beloond door het Universum dus wees klaar om te ontvangen.  Empathische hooggevoelige zielen zijn van nature gevers dus wij hebben moeite om te ontvangen daar wij altijd het gevoel dat we er iets voor in de plaats moeten geven maar nu mag je dat loslaten en onvoorwaardelijk ontvangen omdat we dat terecht verdienen na al het innerlijke werk dat we hebben gedaan en dit om de wereld en de mensheid ten dienste te zijn.

Al de kaarten die hieronder volgen heb ik de afgelopen week getrokken dus ik geloof ook oprecht dat ik alvast dankbaar mag zijn om te ontvangen zodat ik mijn werk nog beter kan verderzetten zoals ik nu bezig ben.  Dat is mijn intentie, met passie datgene te doen waar mijn hart al zolang naar verlangt heeft.

Geniet van deze avond en alvast een zalige nacht gewenst.

Heel veel liefs,

Inge xxx

 

Overvloed betekent niet altijd overvloed in de vorm van geld.  Het kan ook een nieuwe vriendenkring, nieuwe ideeën, een goede gezondheid of romantische liefde betekenen.  Deze kaart kan een terugkeer of versterking van deze aspecten betekenen.  Open je arme naar de hemel om met dankbaarheid te ontvangen wat je verlangt!

 

Je hebt misschien net een moeilijke tijd achter de rug en je voelt dat een beetje meer voorspoed een groot verschil zou maken.  Nou, je gebeden zijn verhoord.  Zie deze kaart als het teken dat de hemel je gebeden over je geldzorgen heeft gehoord en je nu overvloed komt brengen.  Je financiën zijn aan het herstellen en komen nu meer in balans.  Je verdient alles wat je nodig hebt om een gelukkig, vol en comfortabel leven te leiden.  Het besef dat je rekeningen altijd betaald kunnen worden en dat je financiën op orde zijn, zal je helpen om dat te bereiken.

Ieder mens wordt geboren met dezelfde rechten en kansen als ieder ander.  Als jij je realiseert dat je net zoveel financiële ruimte verdient als ieder ander, dan begint het zijn weg naar jou te vinden.  De engelen en de gele lelie willen je helpen.  Laat hun energie toe in je leven om je relatie met geld in overeenstemming te brengen met die energie.

Je moeilijkheden met geld behoren tot het verleden.  Stel je open voor allerlei manieren van ontvangen en je wordt rijkelijk beloond.

 

De Heilige Unie draait helemaal om een prachtig, echt partnerschap. Het laat je zien dat Spirit luistert en altijd aan je zijde staat, en je helpt om je grootste verlangens mede vorm te geven en je bestemming te manifesteren. Wanneer je deze bondgenoot ontvangt, weet dan dat je nooit alleen op je pad bent. Het partnerschap met het goddelijke is van jou wanneer je hulp nodig hebt.

De Heilige Unie representeert ook het samenkomen van allerlei soorten harmonieuze allianties: vriendschappen, familie, zaken en natuurlijk romantiek. Wat de vorm ook is, deze boodschap heeft betrekking op de waarde van partnerschap en herinnert u eraan dat u de geschenken die aan u geschonken zijn door deze Heilige Unie, in acht neemt. Dit is een zeer positief voorteken.

 

Je kent die oude werkmentaliteit wel:  no pain, no gain.  Alleen hard werk levert succes.  Het leven is niet makkelijk.  Life’s bitch.  Je kent het wel.  Velen van jullie hebben jezelf een leven van hard werken toegekend.

Wanneer je je focust op de energie van je ziel, dan worden alle middelen die je nodig hebt om je meest diepe verlangens te manifesteren, voor je toegankelijk.  Eén van deze middelen is geld. Je hebt al het geld van het universum voor je toegankelijk.  Geld is simpelweg een uitdrukking van energie.  Energie kent geen grenzen en is oneindig.  Net als geld.

Het leven, zoals je ziel het bedoeld heeft, is niet een spel van zoeken en vinden. Het is een spel van herinneren.  Herinneren wie je bent.  Herinneren dat alles waar je naar op zoek bent in je zit.  Herinneren dat je goed bent.  Herinneren dat je een bewoner van het universum bent en dat je alles verdient dat het universum voor je te bieden heeft.  Herinneren dat je God bent.

Wanneer je je herinnert, dan zal je het verschil weten tussen een somber leven en een vreugdevol leven. Je zult weten dat geld slechts stromende energie is.

 

Overvloed stroomt nu in vele vormen naar je toe, dierbare Aspirant.  Zet nu de intentie neer dit te ontvangen.  Besluit gewoon op dit moment in je hart om dit te doen.  Het Orakel van de Overvloed van Sothis geeft aan dat je toenemende groei kunt verwachten en dat je moet doorgaan met het bouwen van kanalen waardoor overvloed naar je kan worden toegestuurd.  Deel je talenten, liefde, wijsheid en Zelf vrijuit en geniet van de overvloed die als antwoord naar jou toe stroomt, in vele vormen, steeds weer.

 

Je hebt hard genoeg gewerkt.  Het is nu tijd om uitbetaald te krijgen voor je harde werk.  De trillingszegeningen van welvaart komen naar je toe, dus wees klaar en sta open om ze te ontvangen.  Zegeningen kunnen komen in vele vermommingen en zullen je weer het gevoel van compleetheid geven.

Bron: https://www.orakels.net/orakelkaarten

______________________________

Engelen boodschap video 1 ~ duurtijd 5:15

515; Je hebt de macht om je leven op fantastische wijze te veranderen, enkel en alleen door je gedachten en opvattingen te veranderen. Nu meer dan ooit is het van belang dat je, je alleen concentreert op wat je, je wenst.

Engelen boodschap video 2 ~ duurtijd 4:49

449; Je levensdoel houdt onder meer in dat je, je kennis over de engelen met anderen deelt.  Het engelen rijk helpt je daarbij en ook met bijkomende aspecten van je levenstaak.

Engelen boodschap video 3 ~ duurtijd 15:38

Engel nummer 1538 is een bericht dat de veranderingen die je hebt aangebracht (of die je maakt) met betrekking tot je carrière en / of inkomsten verdienende vaardigheden materiële en financiële voordelen zullen brengen in je leven. Je krijgt belangrijke aanwijzingen van de engelen met betrekking tot loopbaanveranderingen en financiële voordelen dus luister naar je intuïtie en vertrouw op je intuïtie om je vruchten te plukken. Je materiële leven verandert aanzienlijk en je zult nieuwe bezittingen verwerven en / of een nieuwe toevoeging aan je huis en leven.

Engel nummer 1538 suggereert dat je de nodige acties hebt ondernomen die een overvloedig aanbod hebben gemanifesteerd dat een positief effect zal hebben op alle aspecten van je leven.
Wees dankbaar voor je zegeningen en leef in overeenstemming met de wet van geven en ontvangen (karma) om een ​​voortdurende bevoorrading te verzekeren.

Engel nummer 1538 moedigt je aan om je positieve houding, vooruitzichten en verwachtingen te behouden, omdat deze vibraties overvloed in je leven manifesteren. De Universele Spirituele Wetten van Aantrekking, Overvloed en Manifestatie  werken op samenhangende wijze in je leven en je engelen willen dat je weet dat je op het juiste levenspad bent.

Als je hebt overwogen om een ​​carrière op spiritueel gebied te beginnen (of een beroep waarbij je anderen helpt en dient), kan Engel nummer 1538 suggereren dat de timing goed is om naar je opties te kijken en een begin te maken. De engelen helpen je ontdekken hoe geweldig je echt bent en hoeveel je de wereld te bieden hebt.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2014/02/angel-number-1538.html

Engelen boodschap tekst muziek ~ aantal woorden  236

236: Vertrouw erop dat de verlichte meesters je voorzien van alles wat je in de materiële wereld nodig hebt. Geef alle wereldlijke zorgen aan hen om ze te laten helen en transmuteren.

Bron: https://chakra-wil-kleurenanalyse.jouwweb.nl/56-getallen-van-de-engelen-0-tot-99

Boodschap volledige bloglengte exclusief deze tekst ~ aantal woorden 1882

Engel nummer 1882 is een boodschap van je engelen dat je zelfvertrouwen, vertrouwen en positieve houding ervoor hebben gezorgd dat overvloed je leven binnendringt en je wordt aangemoedigd om het meeste te halen uit deze veelbelovende energieën. Uw financiële en monetaire behoeften zullen op wonderbaarlijke manieren worden vervuld, dus laat de angst los om de eindjes aan elkaar te knopen en geloof en vertrouw erop dat uw engelen en het Universum uw succes en welvaart zullen verzekeren. Gebruik je natuurlijke innerlijke wijsheid en manifesterende vermogens om je verlangens tot stand te brengen. Wees dankbaar voor je zegeningen en onthoud dat hoe meer je hebt, hoe meer je met anderen moet delen. Geef en u zult ontvangen.

Engel nummer 1882 heeft betrekking op je persoonlijke spiritualiteit, innerlijke kracht en vasthoudendheid en het nastreven van je zielenmissie en -bestemming. Terwijl je je eigen realiteiten creëert, moedigen de engelen je aan om vertrouwen te hebben in je eigen vaardigheden, talenten en capaciteiten en de kracht van de Universele Energieën. De huidige stroom van overvloed is een weerspiegeling van je denkvermogen en hoge verwachtingen en je wordt aangemoedigd door je engelen om wijs je manifesterende vermogens te gebruiken. Je engelen herinneren je eraan om een ​​optimistische kijk en houding te hebben, zodat je alleen het beste voor je hoogste goed manifesteert.

Kijk naar nieuwe aanwinsten, avonturen en kansen om jezelf op je pad te brengen en een positief verschil te maken voor je leven en dat van anderen. Engel nummer 1882 moedigt je aan om een ​​positieve houding te handhaven ten opzichte van de gebeurtenissen in je leven en je gebeden, visualisaties en positieve affirmaties bij te houden.

Volg je hart en ontdek je levensdoel en bestemming.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2014/08/angel-number-1882.html

______________________________
Turn your magic on
Umi she’d say
Everything you want’s a dream away
And we are legends every day
That’s what she told me

Turn your magic on
To me she’d say
Everything you want’s a dream away
Under this pressure, under this weight
We are diamonds

Now I feel my heart beating
I feel my heart underneath my skin
And I feel my heart beating
Oh, you make me feel
Like I’m alive again
Alive again
Oh, you make me feel
Like I’m alive again

Said I can’t go on
Not in this way
I’m a dream that died by light of day
Gonna hold up half the sky and say
Only I own me

And I feel my heart beating
I feel my heart underneath my skin
Oh, I can feel my heart beating
‘Cause you make me feel
Like I’m alive again
Alive again
Oh, you make me feel
Like I’m alive again

Turn your magic on
Umi she’d say
Everything you want’s a dream away
Under this pressure under this weight
We are diamonds taking shape
We are diamonds taking shape

If we’ve only got this life
This adventure, oh, then I
And if we’ve only got this life
You get me through

And if we’ve only got this life
In this adventure, oh, then I
Want to share it with you
With you
With you
Yeah I do
Woohoo
Woohoo
Woohoo