“Je glimlach is je logo, je persoonlijkheid is je visitekaartje, hoe je het gevoel bij anderen achterlaat na een ervaring met jou word je handelsmerk.”

Dag toekomstige opdrachtgever,

Indien u iemand zoekt die goudeerlijk, empathisch, spontaan, sociaal en optimistisch in het leven staat, dan ben u bij mij aan het juiste adres.

In deze transformerende en uitdagende tijden wil ik dienstbaar zijn en iedereen positief omhoog duwen richting het licht zodat de wereld en zijn bevolking weer gaat stralen als de zon.

Onze prachtige wereld gaat ten goede veranderen en vanuit spiritueel oogpunt kan ik u hier heel wat over vertellen. Mensen hoop geven en vooral helpen hun eigen innerlijke licht weer te laten schijnen waar ze zich niet van bewust zijn.

Mensen laten zien wie ze echt zijn. Mijn gave is dat ik mensen hun potentieel zie. Daar kan ik hen van bewust maken en ze hierin stimuleren zodat ook zij hun creatieve vermogens met de wereld delen en de wereld hierdoor nog mooier wordt.

Ik heb mezelf geheeld en innerlijke vrede bereikt desondanks alle angst en chaos om me heen op wereldniveau. Hoe ik dit gedaan heb kan ik onderwijzen aan mensen die ervoor openstaan.

Dankzij mijn empathisch en hoog intuïtief vermogen ben ik in staat mij in ieders schoenen te verplaatsen en perfect aan te voelen wat hij of zij nodig heeft.

Ik werk vanuit mijn hart met passie en geef exact het juiste advies of ondersteuning die hij of zij nodig heeft. Ik wandel desgewenst even mee op hun levenspad en laat hen los wanneer ze klaar om zelf op eigen kracht weer verder te gaan.

Ik ben in staat om hele groepen mensen naar een hoger niveau te tillen waardoor hun motivatie en enthousiasme weer wordt aangewakkerd zodat ze op een vruchtbare manier weer productief zullen zijn.

Wat mijn ervaring betreft kan ik u meedelen dat ik een zeer heftig en hobbelig pad heb belopen wat mij gemaakt heeft tot de sterke, onafhankelijke en zelfzekere dame die ik vandaag ben.

Ik spreek uit levenservaring en wat je zelf hebt ervaren, dat kan je ook het beste op een authentieke manier overbrengen op jouw medemens zodat ook zij hiervan leren en weer verder kunnen op hun levenspad.

Als resultaat creëer je dan een katalysator effect en maak je de wereld weer blijer en vrolijker met mensen die lekker in hun vel zitten en volle moed er weer tegenaan willen gaan.

Ik wil mensen besmetten met mijn positieve energie, iets waar de wereld op dit moment heel veel nood aan heeft.

De mensen die de afgelopen jaren mijn pad zijn gekruist en die ik onvoorwaardelijk heb geholpen zeggen stuk voor stuk dat ik hen een heel goed gevoel heb gegeven, ze meer zelfvertrouwen hebben en inzichten hebben gekregen waar ze verwonderd over waren dus dat zegt genoeg.

Mijn motto is: “Verander de wereld van angst naar liefde en je zal eeuwig stralen als de zon die je altijd al was.”

Als u meer over mij wilt weten, dan kan u vrijblijvend surfen naar mijn blog website https://www.loveangels.be/ waar u een volledig beeld hebt van wie ik ben en waar ik voor sta.

Ik werk via Tentoo als freelancer en bied me aan als coach, mentor, lerares, spreker, entertainer en schrijver voor de volgende vakgebieden:

  • Hooggevoeligheid
  • Spiritualiteit
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Verhogen van bewustzijnsniveau
  • Verspreiden van positieve energie
  • Muziek en dans

Website Tentoo ~ https://tentoo.be/

Hopelijk tot heel binnenkort! 😀

Hartelijke groeten,

Inge Van Reusel