Lieve lezers,

Zoals beloofd een blog over mijn wandeling op vrijdag 20 juli in de Turnhoutse Vennen.  De startplaats was aan de Klein Engelandhoeve en de 8 km wandeling heeft wel ettelijke uren in beslag genomen aangezien ik intens geniet van alles wat ik tegenkom op mijn pad.  Bomen die mijn aandacht trekken, mooie kleuren van bloemen, dieren zoals geiten, koeien,  een sprinkhaan en vogels.  Ik heb een paar keer gerust en op een bankje gezeten.  Mijn dagboek nog eens meegenomen na 9 maanden dus is het eigenlijk geen echt dagboek maar eerder een boek waar ik een paar keer om de zoveel tijd mijn ei in kwijt kan of  allerhande zaken kan wegschrijven en zodoende loslaten.  Dat lucht op en als ik mijn schrijfsels van vorig jaar lees, stel ik vast dat er weer heel veel veranderd is en ik op een ander level vibreer als toen.  Tevens ook een andere visie over bepaalde materialistische zaken die ik nu niet meer na streef.  Ook mijn dankbaarheid betuigen voor al de mooie zaken die ik ervaar en ontvangen heb is een onontbeerlijk gegeven om alles in jouw leven niet te zien als iets vanzelfsprekend maar van alles te genieten dat je overkomt.

Er is enorm tegen me gepraat gisteren via allerlei signalen die het universum of de onzichtbare wereld me heeft willen laten zien en beleven en sommige zullen zich wel afvragen: “Hoe zie je die signalen of hoe ontcijfer je alles”?  Het is heel belangrijk dat je ervoor openstaat, erop vertrouwt en in gelooft.  Vroeger zei ik altijd tegen mezelf, dat ik nooit iets geloof als ik het met mijn eigen ogen niet gezien heb en zo zullen de meeste mensen wel denken en zeker hier in de Westerse wereld waar spiritualiteit eerder als een zweverig iets wordt beschouwd terwijl ik zelf nu alles zo bewust meemaak en beleef dat alles voor mij nu een wonder is.

Iets wat je in eerste instantie niet kan bevatten vanuit jouw beleving en realiteit maar je toch ervaart, is bovennatuurlijk.  Wij zijn allemaal paranormale wezens.  Iedereen heeft een 3de oog (pijnappelklier) die zich tussen jouw 2 ogen bevindt en die de ingang is van jouw ziel.

Wat heb ik gisteren opgenomen en genoteerd?

 • Toen ik ging tanken, ontmoette ik aan het benzine station twee hanen die goed van zich lieten horen.   Mooi!  Zie volgende foto.  Een haan staat symbool voor: hoop, seksualiteit, wederopstanding.
 • In het wandelgebied zijn een enorm aantal eiken vertegenwoordigd.  De eik is eigenlijk een superboom.  Hij staat symbool voor liefde, vruchtbaarheid, kracht, bescherming, vriendelijkheid en gastvrijheid.  Affirmatie van de eik: “De universele levenskracht stroomt door iedereen”.  Bron:  http://www.thespiritofthegoddessis.nl/Bomen%20ABC/D-F/DEF.htm    Ik heb mezelf energetisch opgeladen aan een paar eiken bomen door mijn handen op de stam te laten rusten en in gedachten bij de boom te zijn en je visualiseert dat je effectief zoals een batterij wordt opgeladen.  Een heel goede aarde oefening.  Aangezien wij als hooggevoelige zielen te vaak met ons hoofd in de wolken zweven, zijn we onvoldoende geaard en lopen we verloren.  Bomen zitten stevig met hun wortels in de grond en zijn in staat energie over te dragen op de mens.  Hoe mooi is dat!  🙂
 • Klein Engelandhoeve gelegen in Klein Engeland 29 te Turnhout zit het woordje “Engel” in.  Tijdens de wandeling ben ik vele witte veertjes tegengekomen op mijn pad en ik raap ze op en neem ze mee.  Engelen laten graag veren achter om je te helpen herinneren aan hun aanwezigheid en het feit dat ze over je waken. In het bijzonder wanneer het een witte veer betreft.
 • Aan het begin van de wandeling ben ik geiten tegengekomen.  Zie de foto hieronder.

 • Een geit staat symbool voor: beweeglijk, onafhankelijk, gids en leider, doorzettingsvermogen, krachtig.  Hier kan ik mij helemaal in vinden.  🙂
 • In het midden van de wandeling ben ik even gaan rusten aan de voorkant van een wei om in mijn dagboek te schrijven en in de verte zag ik een zestal koeien die vlijtig aan het grazen waren, en net zoals ik met mijn gedachten al twee keer zwanen naar me heb toegetrokken, gebeurde dat gisteren ook met de koeien.  Toen ik daar ging zitten dacht ik bij mezelf, dadelijk zijn de koeien hier vlakbij mij en kan ik ze naderbij liefdevol bekijken.  En inderdaad na een aantal minuten stonden ze plots voor mijn neus op een rijtje te grazen.  Zie de foto hieronder.

 • En één koe kwam al meteen naar me toe en dat is degene die je hier nu voor je ziet staan.  Ik aaide haar en praatte ertegen en plots gaf ze me met haar ruwe tong een paar zoenen op mijn hand.  Ik begon meteen te lachen.  Zo’n lief gebaar!  De volgende foto kijk je in haar onschuldige ogen.  Ik had met haar te doen want ze schudde voortdurend de vervelende vliegen van zich af en wilde dat ik haar kon helpen.  Dieren voelen jouw energie en hier zie je meteen ook weer hoe liefdevol en aardig ze zijn.  Betekenis van de koe: aarde, moeder, verzorging, rijkdom van Moeder Aarde en de vruchtbaarheidscycli van Grootmoeder Maan.

 • Terwijl ik daar op de bank zat te schrijven, voelde ik iets aan mijn been en je eerste reactie is meteen een angst reactie en doe je het weg met je hand niet wetende wat dat precies nu was.  Toen ik de tweede keer hetzelfde gevoel had, keek en zag ik dat het een sprinkhaan was. Dit mooie dier heeft zich ook goed laten zien aan mij.  Zie volgende foto.

 • Een sprinkhaan staat symbool voor:  discipline, overvloed, rijkdom, vruchtbaarheid, vooruitgang en vrolijkheid.  De boodschap die hij heeft voor mij is: ” Vertrouw op je innerlijke stem, die je zegt dat het nu tijd is om een grote sprong te maken.  Waag een kans en waag een sprong vooruit.  Met mijn hulp zal je nooit achteruit springen.”  Prachtig omschreven en helemaal op mijn lijf geschreven in de situatie waarin ik nu verkeer.   Affirmatie: “Ik vertrouw op mijn innerlijke stem.”  “Ik vertrouw op mijn eigen instincten en ritmen.”  Bron: https://www.shamanshome.com/pages/sub/87684/Insecten.html
 • Ik heb ook een heel leuk gesprek gehad met een Nederlands koppel afkomstig uit de buurt van Nijmegen en terwijl we gezellig op een bankje zaten keek ik op een mooie vijver met waterlelies.  Bloemen hebben ook een betekenis en die van de waterlelie houdt in: schoonheid, puurheid, reinheid.  Heel speciaal aan de Lotusbloem is, dat zij eigenlijk in modder groeit, terwijl er nooit een spoortje modder op de bloem zelf of aan de bladeren te bespeuren is. Men noemt dit het ‘Lotuseffect’. Voor sommige culturen betekent deze bloem ook wedergeboorte.  En zo voel ik me nu ook, een nieuwe Inge wordt geboren en alles wat niet meer bij mij hoort, daar heb ik in vrede afscheid van genomen. De waterlelie is een prachtige bloem waar ik mijn ogen niet van kan afhouden.  Foto zie hieronder.

 • Ook heb ik Galloway runderen ontmoet.  Kenmerken: waardevol en zachtaardig karakter, zeer moedig, zelfredzaam, vriendelijk, rustig en heel sociaal.  Ze staan in de vrije natuur en worden ingezet door Natuurpunt om te helpen met het natuurbehoud door middel van begrazingsprojecten. Foto zie hieronder.

Welke nummerplaten en cijfers ben ik tegengekomen?

 • Op de koe die mij zoende, stond op haar oor het nummer 840.  Betekenis: Het is de heilige eer en het heilige genoegen van God en de engelen jou en je dierbaren van al het benodigde te voorzien. Blijf naar je goddelijk geïnspireerde raadgevingen luisteren en die opvolgen, dat zal je naar overvloed leiden.
 • Nummerplaat 290:  Vertrouw op je vermogen en bereidheid voor God in de wereld werkzaam te zijn. Je bent een goddelijk kanaal van helend licht. Laat alle twijfel aan jezelf los en geef die over aan de Schepper.
 • 890: God steunt jou en je goddelijke levensopdracht met alle financiële, energetische, intellectuele en andere middelen die je nodig hebt. Vraag en wees bereid te ontvangen.
 • 844: De aartsengelen en engelen omgeven je met zegeningen en voorzien oneindig in al je behoeften.
 • 228: Je bent grote overvloed en succes waard, dus blijf er alsjeblieft in geloven.  Sta jezelf toe gracieus en dankbaar te ontvangen.
 • 229: Geloof in jezelf en in je ingevingen, ideeën en dromen over je goddelijke levensopdracht. Ook de piepkleine stapjes die je nu zet helpen jou en anderen al heel veel.
 • 812: Blijf overvloed affirmeren, want je affirmaties maken je dromen waar. Blijf in wonderen geloven.
 • 164: De engelen verzekeren je dat er in je materiële behoeften wordt voorzien. Geef alle zorgen die je hebt over de vervulling van materiële behoeften over aan de engelen en sta ervoor open op wonderbaarlijke wijzen te ontvangen.
 • 170: Het voor jou juiste pad wordt je duidelijk door naar Gods leiding en naar je eigen positieve gedachten en visualisaties te luisteren. Blijf gericht op God en op je positieve bedoelingen.
 • 322: De verlichte meesters vragen je in jezelf en de geestelijke wereld te geloven en op jezelf en de geestelijke wereld te vertrouwen. Vertrouw op de goddelijke raad die je ontvangt.
 • 958: Gefeliciteerd met het nemen van de beslissing en het tonen van de moed om je leven te veranderen, zodat je, je volledig op je heilige opdracht kunt richten! Door deze nieuwe veranderingen sta je open voor een betere financiële toestand.
 • 883: Je functioneert als een team met de verlichte meesters. Jullie gecombineerde macht schept prachtige voorbeelden van de gulheid en overvloed van het universum.
 • 362: Je geloof en standvastigheid, evenals je gebeden tot de verlichte meesters, brengen je de heling en manifestatie waar je om hebt gevraagd. Blijf affirmaties gebruiken in het vertrouwen dat je gebeden al beantwoord zijn.
 • 821: Consequent werken met positieve intenties en affirmaties brengt je overvloed in alle opzichten. Verwacht wonderen.
 • 803: God en de verlichte meesters zorgen ervoor dat je het geld en de verdere materiële middelen krijgt die je nodig hebt. Je bent in alle opzichten geborgen.
 • 241: Je onwrikbare geloof, samen met de hulp van de engelen en je positieve denken, creëert prachtige nieuwe wonderen in je leven. Blijf optimistisch en blijf met je engelen over alles praten.
 • 942: Je onwrikbare geloof in het vermogen van de engelen om je bij je goddelijke levenstaak te begeleiden en te steunen opent deuren naar nieuwe kansen voor je. Blijf geloven!
 • 444: Duizenden engelen omringen je op dit moment: ze houden van je en steunen je.  Je hebt een heel sterke en heldere verbinding met het engelen rijk, en je bent zelf een engel op aarde. Je hebt niets te vrezen, alles is goed.
 • 8 km gewandeld en na de wandeling ben ik frieten gaan halen met rauwkost en een kaaskroket dat 8 euro kostte.  8 betekent: Financiële overvloed komt nu op je pad.

Al deze boodschappen zijn perfect gecommuniceerd op de situatie waarin ik nu verkeer.  Ze lezen jouw gevoelens, angsten, twijfels maar zien ook al jouw stappen en moed die je toont als je je laat dragen op de energie van het universum en je je intuïtie trouw volgt zoals ik nu doe.

Wat ik nu precies gedaan heb in mijn privé situatie en wat ik ondertussen al allemaal heb meegemaakt, zal ik binnenkort in een andere blog verwoorden want anders wordt deze blog te lang.

Deze boodschappen geven me ook de kracht, het vertrouwen en de positieve energie die ik nodig heb om verder te schrijden op mijn juiste levenspad.

Ik weet zeker dat vele mensen in mijn situatie nu, al helemaal zouden panikeren wat de materiële kwesties betreft en de moedige beslissing die ik van de week genomen heb, toch blijf ik heel rustig en positief dankzij De Bron, de verlichte meesters en het engelenrijk die mij liefdevol steunen, adviseren en me omringen met liefde en licht.  Zij weten precies hoe mijn levenspad verder gaat en daar vertrouw ik nu voor de volle 100% op omdat ik al reeds ervaren heb, sinds ik zelfstandig en 8 jaar gescheiden ben, dat ik gedragen word door de universele krachten.  Mijn rekeningen zijn nog steeds allemaal betaald en heb 0 euro schuld om maar één van de vele voorbeelden te noemen maar dat is niet het belangrijkste, wel voor alle mensen die alleen maar gefocust zijn op geld en vooral in deze wereld.

Hieronder nog een paar foto’s van de wandeling.

 

Mijn ervaringen en wijsheid delen met alle mensen die hiervoor openstaan, maakt me gelukkig en hopelijk kan ik hier velen mee inspireren en gaan ze vervolgens ook hun wereldbeeld wat verruimen en kunnen we samen zorgen dat de wereld voor iedereen een aangename en liefdevolle plaats zal worden om te leven.

Dat is tevens ook mijn missie om mensen te helpen in contact te brengen met De Bron en de onzichtbare wereld zodat ook zij hun liefde en licht kunnen laten schijnen via hun hart op iedereen die hiervoor openstaat.   Ik weet dat dit misschien voor velen zeer angstig klinkt omdat het zo buitenaards en zweverig overkomt maar geloof me, het zijn alleen maar wonderen, heel veel liefde, zachtaardigheid, mededogen dat ze voor jou voelen.  Ze willen jou gelukkig zien en dat al jouw harten wensen werkelijkheid worden.  PRACHTIG toch!

Geniet van deze prachtige dag!

Liefs,

Inge xxx