Goedemiddag lievelingen,

Hier volgt het tweede deel zoals beloofd.  😊

Ik las zonet een quôte op facebook.  When you believe, signs are everywhere.  💖

Door deze boodschappen te herkennen en op te volgen, kan ik mij ook rustig voelen in de wetenschap dat alles altijd goed komt en er voor mij wordt gezorgd.

Ik blijf het herhalen, ik sta er nog iedere dag van versteld over de wonderen die ons omringen en het wonder dat we zelf ook zijn.

Hieronder volgen een greep uit de ontelbare boodschappen die ik dagelijks mag ontvangen.  Ze zijn lukraak gekozen van deze maand april.

Kijk wat voor jou resoneert en vind er de steun en aanmoediging in die je nodig hebt.

Je kan ook zien dat de boodschappen allemaal aaneensluiten met elkaar over wat je al gedaan hebt, wat je nog te doen staat en wat je te wachten staat perfect op jouw situatie beschreven.   De informatie steunt op elkaar en zegt in grote lijnen hetzelfde ook al zijn het totaal verschillende cijfercombinaties.  Op die manier kan je zien dat we bewust gestuurd worden om net dat bepaald nummer te spotten en het te onthouden of ergens te noteren.

Niks is toeval, alles heeft zo moeten zijn zoals jouw zielsplan voorschrijft.  Magisch! 😊🙏💖

Heel veel liefs,

Inge xxx

 

 

Klok 16u57 ~ 1657

Engelen nummer 1657 is een teken van positieve vooruitgang, spiritueel ontwaken en vooruitgang op alle niveaus. Veranderingen die plaatsvinden in je leven zijn tot stand gekomen om redenen die duidelijk worden met de tijd en achteraf, en je wordt gevraagd om het proces van het leven te vertrouwen en mee te gaan met de stroom. Misschien heb je de neiging om verder te studeren en te studeren, of een nieuw en / of ander pad te volgen dat je passie en interesses zal voeden. Luister naar je intuïtie terwijl je engelen je leiden naar nieuwe kennis, wijsheid en mogelijkheden om je waarheden te uiten. Vertrouw erop dat wanneer je je eigen pad volgt met de hoogste bedoelingen, de engelen en Universele Energieën je helpen om op alle mogelijke manieren in je materiële behoeften te voorzien.

Engelen nummer 1657 is een boodschap van je engelen dat je sterke verbinding met de spirituele en engelenrijken je nieuwe inzichten heeft gebracht die zowel je materiële als spirituele leven zullen verbeteren. Je hebt je lichtwerk gedaan, je liefde verspreid en je licht naar de wereld uitgestraald en de engelen moedigen je aan en ondersteunen je tijdens je reis. Vertrouw op je intuïtie en innerlijke wijsheid en volg de aanwijzingen ervan, terwijl de engelen je leiding en positieve energieën sturen.

Engelen nummer 1657 herinnert je er ook aan dat zowel rust als beweging essentieel zijn voor je welzijn, gemoedsrust en spirituele groei, en je wordt aangemoedigd om de tijd te nemen om voor jezelf te zorgen op alle niveaus. Sommige studies en / of onderzoek naar een nieuwe interesse of passie kunnen ook voor u van nut zijn. Nieuwe spirituele en psychische ervaringen veranderen je perspectief over jezelf, de mensen om je heen en de wereld als geheel. Laat je innerlijke spiritualiteit groeien en uitbreiden door meditatie, studie en gebed.

Er zijn geen ongelukken. Op hogere niveaus heeft alles een doel en een reden en is het ontworpen voor je groei en verlichting. Alles wat je in je leven ervaart, maakt deel uit van je persoonlijke proces.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2014/04/angel-number-1657.html

 

33,88 kasticket ~ 338 ~ 388

De 3 en 8 combinaties zijn een boodschap van de Opgestegen Meesters om ‘door te gaan’. Ze sturen je momenteel een energie boost, omdat je je best zult doen om je materiële verdiencapaciteit en / of de financiële aspecten van je leven te vergroten.

Engelen nummer 338 is een veelbelovende boodschap over positieve overvloed en welvaart. De engelen en de Opgestegen Meesters helpen je om open en ontvankelijk te zijn voor de stroom van oneindige Universele overvloed. Weet dat je je ‘goede’ verdient – maar je moet openstaan ​​om het te ontvangen volgens de wet van ‘geven en ontvangen’. Stel je ‘overvloed’ goed in en onthoud dat hoe meer je hebt, hoe meer je moet delen met anderen, en de stroom van positieve energieën en overvloed voortzet.

Engelen nummer 338 is een boodschap om vertrouwen te hebben in de kracht van de engelen en meesters, want deze zorgen ervoor dat je je spirituele en karmische beloningen kunt oogsten. Welvaart zal je leven op vele manieren betreden, sommige van hen zijn het meest onverwacht.

De engelen benadrukken dat je nu naar je gedachten kijkt terwijl je ze in de werkelijkheid zult manifesteren. Zorg ervoor dat u alleen positieve en opbeurende gedachten denkt, in plaats van negatieve gedachten of verwachtingen. Je krijgt wat je verwacht, dus zorg ervoor dat je altijd positieve energie uitstraalt.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2011/08/angel-number-338.html

 

Engelen nummer 388 is een teken dat je sterke verbinding met de engelen en spirituele rijken, evenals je gebeden, positieve affirmaties en verwachtingen, je heeft geopend voor de stroom van oneindige overvloed. Vertrouw erop dat je alles zult hebben wat je wilt, nodig hebt en verdient, op wat voor manier dan ook voor je hoogste goeds is. Zoals met de wet van ‘geven en ontvangen’ wanneer je veel hebt, heb je genoeg te geven. Wees dankbaar voor je zegeningen en deel ze met anderen.

Engelen nummer 388 vertelt je dat de Opgevaren Meesters en je engelen zich verbinden met je hogere zelf- en innerlijke wijsheid om je op jouw pad leiding, steun en liefde te geven. Gebruik uw persoonlijke creativiteit op een constructieve en productieve manier en breng uw vaardigheden en talenten aan het werk om de verlangens van uw hart te bereiken. Vertrouw erop dat je succes zult vinden in je gekozen inspanningen.

“Als je je eigen idealen nastreeft en geniet van wat je doet, want dat is hoe je ervoor kiest om te denken, zal succes naar je toe komen op manieren en in overvloed die je dromen te boven gaat.”

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2011/08/angel-number-388.html

Klok 10u04 ~ 1004

Engelen nummer 1004 moedigt je aan om een ​​sterke basis en basis voor jezelf te creëren, zodat je de energie en helderheid hebt om keuzes te maken en actie te ondernemen die je hoogste goed dient en dat resoneert met jou. Blijf positief, optimistisch en praktisch om ervoor te zorgen dat je manifesteert wat je wilt, in plaats van wat je niet doet. Het bouwen van sterke fundamenten uit goed ingedeelde plannen zorgt voor toekomstige stabiliteit, vooruitgang en succes. Doe je best en focus op je langetermijndoelen en ambities en werk met passie en gedrevenheid aan je doel.

Engelen nummer 1004 brengt een boodschap om moedig naar voren te stappen in de richting van je ware levensdoel, en vertrouw erop dat de dingen die je nodig hebt zich zullen manifesteren wanneer dat in je leven nodig is. Je gedachten, gevoelens, emoties, acties en algehele vooruitzichten worden positief gestimuleerd door jouw engelen, zodat je kunt blijven manifesteren wat je wilt en nodig hebt in je leven.

Engelen nummer 1004 vertelt je dat wat je je inspanningen oplegt in de toekomst vruchten zal afwerpen. Als je voorzichtig en wijs handelt, zul je succesvol zijn in zaken, geldzaken en het leven in het algemeen. Start waardevolle projecten die voordelen op de lange termijn en toekomstig succes opleveren.

De boodschap van het engelennummer 1004 kan ook ‘voorzichtig zijn wat je wenst …’

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2012/07/angel-number-1004.html

 

Klok 8u45 ~ 845

Engelen nummer 845 geeft aan dat de engelen je op dit moment helpen met het maken van positieve, gezonde veranderingen in vele aspecten van je leven, met name in de carrière- en financiële wereld. Deze veranderingen zullen deuren openen naar nieuwe kansen voor jou en de stroom van positieve overvloed toelaten in je leven.

Engelen nummer 845 is een boodschap van jullie engelen dat de veranderingen die jullie momenteel ondergaan langverwacht en noodzakelijk zijn voor jullie hoogste goed. Vertrouw erop dat deze veranderingen in lijn zijn met je goddelijke levensdoel en zielsmissie.

Engelen nummer 845 is een boodschap dat de engelen je ondersteunen en begeleiden bij het maken van levenskeuzes en veranderingen die je zullen helpen in je dagelijkse leven en op je zielenreis. Geef angsten of zorgen aan de engelen voor genezing en transmutatie en heb vertrouwen in je keuzes en acties omdat ze de juiste zijn voor jou.

Engelen nummer 845 vertelt je dat innerlijke vreugde komt wanneer je meevoert met je ware gevoelens en alle ervaringen erkent als leraren die je je levenslessen brengen. Elke ervaring wordt geleverd met een les die je moet leren om te kunnen groeien.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2012/01/angel-number-845.html

Nummerplaat 689 ~ in documentaire gespot

Engelen nummer 689 is een boodschap over je keuzes in levensstijl en carrière. De engelen begeleiden en ondersteunen je terwijl je je focust op je levensdoel als een lichtwerker die het dienen, helpen, begeleiden en / of assisteren van anderen kan omvatten. Als je hebt overwogen om een ​​spirituele praktijk, beroep en / of carrière te beginnen (of uit te breiden), is engelen nummer 689 een positieve boodschap dat je succes zult hebben op het door jou gekozen vakgebied. Het is een boodschap om je aan te sporen om de roeping van je ware ziel te vervullen.

Engelen nummer 689 kan ook aangeven dat er iets van betekenis in je leven tot een einde komt of tot een einde komt. Dit kan een kettingreactie veroorzaken in andere gerelateerde en niet-gerelateerde situaties of problemen. Je kunt op dit moment hindernissen ervaren, maar dit gebeurt allemaal om redenen die je te zijner tijd duidelijk zullen worden. Vertrouw erop dat in deze tijd aan je behoeften zal worden voldaan en dat het Universum je volledig ondersteunt in je levensdoel en zielsmissie.

Wanneer het tijd is om situaties los te laten die je niet langer positief van dienst zijn, loop dan dankbaar weg voor de ervaring en de geleerde lessen. Wees enthousiast en optimistisch over wat er in jouw leven komt.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2011/11/angel-number-689.html

Klok 2u59 ~ 259

Engelen nummer 259 is een boodschap van je engelen om geloof, vertrouwen en een positieve houding en perspectief te behouden met betrekking tot de veranderingen in het leven die je op dit moment ondergaat. Vertrouw erop dat de veranderingen in het huidige leven een groot spiritueel doel zullen hebben en je snel zullen leiden en bevorderen op je goddelijke levenspad. Je engelen verzekeren je dat je op het juiste levenspad bent en dat alles op zijn plaats zal vallen in de juiste tijd van God.

Engelen nummer 259 kan ook suggereren dat veranderingen in je carrière of beroep je een grotere persoonlijke voldoening op vele niveaus zullen brengen. Het is een oproep om je te richten op het beginnen of uitbreiden van je spiritualiteit, omdat je ‘lichtwerkende’ vaardigheden en talenten enorm nodig zijn door de wereld. Het kan je aanmoedigen om een ​​spirituele praktijk, beroep en / of carrière te beginnen (of uit te breiden). De engelen vragen je om je licht helder te laten schijnen om de weg voor anderen te verlichten.

Engelen nummer 259 kan ook aangeven dat een situatie of omstandigheid snel achter je ligt en je in staat bent om vooruit te gaan in beter passende richtingen. Als het tijd is om situaties los te laten die je niet langer positief van dienst zijn, loop dan dankbaar weg voor de ervaring en de lessen die je hebt geleerd en wees enthousiast en optimistisch over wat er in je leven de volgende stap gaat worden. Neem de tijd om na te denken over de acties en stappen die u heeft ondernomen en waardeer uw prestaties en leerervaringen. Gebruik deze tijd om jezelf sterker en veerkrachtiger te maken en denk na over de geleerde lessen.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2011/08/angel-number-259.html

Klok 14u38 ~ 1438

Engelen nummer 1438 moedigt je aan te blijven luisteren naar je eigen innerlijke wijsheid en engelachtige leiding en positieve actie te ondernemen zoals aangegeven. Er kunnen een aantal nieuwe mogelijkheden zijn die je zullen presenteren met betrekking tot inkomen, werk en / of promotie, dus wees niet bang om iets anders en spannends te proberen. Vertrouw erop dat je alle vaardigheden en capaciteiten hebt die je nodig hebt, en wat je niet al weet, zul je snel leren. De engelen, Aartsengelen en Geascendeerde Meesters helpen je om overvloed en welvaart in je leven te manifesteren, en je wordt eraan herinnerd dat zoals met de wet van ‘geven en ontvangen’ of karma – als je overvloed hebt, je genoeg te delen hebt met anderen.

Engelen nummer 1438 geeft aan dat je consequent hebt gezwoegd en volhardend bent in het nastreven en dienen van je zielenmissie en levensdoel, en dit heeft een voortdurende overvloed in je leven gemanifesteerd. Geef financiële zorgen aan de engelen voor genezing en transmutatie, en vertrouw erop dat je harde werk en inspanningen voldoende aanbod in je leven zullen blijven vertonen. Uw wensen en behoeften zullen worden vervuld en u zult de vruchten plukken voor goed werk.

Engelen nummer 1438 kan suggereren dat je materiële leven op positieve manieren verandert, met een aanzienlijke toename van je welvaart en overvloed. Het kan ook betekenen dat een aantal nieuwe bezittingen of toevoegingen binnenkort in je leven zullen verschijnen. Als je een idee hebt dat je in de praktijk wilt brengen, zou het nu een zeer veelbelovend moment zijn om naar je opties te kijken en positieve actie te ondernemen. De engelen sturen je alle energie die je nodig hebt om je doelen te bereiken.

Wanneer kracht en wijsheid in balans zijn, leven we in harmonie met onszelf, onze wereld en met elkaar.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2014/01/angel-number-1438.html

Klok 22u09 ~ 2209

Engelen nummer 2209 is een boodschap van je engelen om vertrouwen te hebben in je intuïtieve boodschappen en indrukken, ideeën, inzichten en visies, terwijl deze boodschappen en ingevingen je naar en langs je levenspad aansporen. Neem positieve actie in de richting van je zielswens en kijk naar manieren om elke dag kleine doelen te bereiken om je ware en volledige spirituele potentieel te bereiken.

Engelen nummer 2209 moedigt je aan om positieve actie te ondernemen in de richting van je innerlijke passie en doel, omdat je natuurlijke lichtwerkende vermogens hard nodig zijn door anderen en de wereld als geheel. Je wordt geprezen door de engelen omdat je successen inspirerend en opbeurend zijn en je anderen helpt en leert door een positief voorbeeld te zijn voor anderen om te volgen. Vertrouw erop dat je over alle tools en talenten beschikt die je nodig hebt om je rol en zielsmissie te vervullen.

Engelen nummer 2209 brengt ook een boodschap dat een deur op het punt staat te sluiten voor jou, en je engelen verzekeren je intuïtief dat een ander op het punt staat te openen. Vertrouw erop dat de engelen je begeleiden naar en door nieuwe deuren naar kansen, en deze deuren leiden naar de volgende stappen op je spirituele pad en levensdoel.

Engelen nummer 2209 kan ook suggereren dat als je hebt overwogen een spirituele oefening of een op het hart gebaseerde service te beginnen of uit te breiden, het nu een zeer veelbelovende tijd is om een ​​plan in actie te zetten. Vertrouw erop dat je alles hebt wat je nodig hebt naarmate je verder komt op je pad, en nog belangrijker, geloof en vertrouwen hebt in jezelf en je engelen en spirituele gidsen. Je engelen moedigen je aan om je licht helder te laten schijnen om de weg voor anderen te verlichten.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2015/08/angel-number-2209.html

262,62 rekening stand

Engelen nummer 262

Engelen nummer 262 geeft aan dat partnerschappen en relaties van alle soorten op dit moment worden gemarkeerd. Ga uit van je weg om eventuele geschillen of misverstanden op te lossen, maar als je intenties en acties niet beantwoord worden, probeer de dingen vanuit een hoger perspectief te bekijken. Door dingen in een hoger licht te zien, kunnen oplossingen worden gevonden. Als, aan de andere kant, degenen om je heen uit balans zijn, verwijder jezelf (of bescherm jezelf psychisch) zodat je hun negatieve energieën niet absorbeert.

Engelen nummer 262 is een boodschap van je engelen dat je gebeden betreffende je monetaire en materiële behoeften zijn gehoord en dat er door de engelen en het universum op gereageerd wordt. Je engelen vragen je om naar hun leiding te luisteren en gecentreerd te blijven in geloof en vertrouwen. Weet dat alles zal werken voor het hoogste goed voor iedereen.

Engelen nummer 262 vraagt ​​je om diplomatiek, liefdevol en coöperatief te zijn met anderen om een ​​positief voorbeeld voor hen te zijn om van te leren. Je bent omringd door krachtige en liefdevolle engelen die je op elk moment van de dag willen helpen, met name in je gezin, gezin en relaties. Vertrouw op de liefdevolle energieën en leiding van je engelen om alle problemen te genezen en op te lossen en voor iedereen genezing te brengen.

Engelen nummer  62 is een boodschap dat het werk en de moeite die je hebt gedaan om je levensdoel te dienen erkend is door de engelen en Universele Energieën en je zult beloond worden voor goed werk. Sta open voor het ontvangen en accepteren van je ‘goede’ en weet dat je wordt bijgestaan ​​en geleid door de engelen. Luister naar je intuïtie terwijl je aanwijzingen ontvangt over de volgende stappen.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2011/08/angel-number-262.html

Engelen nummer 62

Angel Number 62 is een belangrijke boodschap met betrekking tot je persoonlijke spiritualiteit en het doel van het goddelijke leven. De engelen, Opgevaren Meesters en Aartsengelen moedigen je aan om het geloof en vertrouwen in jezelf en de Universele Energieën te behouden en erop te vertrouwen dat aan al je monetaire en materiële behoeften zal worden voldaan. Geef angsten van gebrek of verlies aan de engelen voor genezing en transmutatie en vertrouw erop dat er in al uw behoeften voorzien zal worden. De engelen helpen je het goddelijke licht in jezelf en anderen te herkennen en erkennen.

Angel Number 62 kan ook een teken zijn dat een nieuwe aanwinst, aankoop of persoon je leven binnendringt en deze toevoeging zal op lange termijn voordeel voor je zijn. Wees openhartig, accepteer anderen en genereus van geest. Houd vertrouwen en vertrouwen in de mensheid en het universum en u zult zien dat uw leven op wonderbaarlijk wonderbare manieren zal verlopen.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2011/07/angel-number-62.html

Klok 22u47 ~ 2247

Engelen nummer  2247 vertelt je dat de snelste manier om verder te gaan op je spirituele pad is om beslissingen te nemen en actie te ondernemen met duidelijkheid. Waarachtigheid, integriteit, eerlijkheid en oprechtheid zijn kwaliteiten van duidelijkheid en duidelijkheid opent de deur naar gunstige kansen en een mooie toekomst. Duidelijke gedachten, intenties en acties tekenen de dingen die je nodig hebt in je leven, omdat duidelijkheid de sleutel tot manifestatie is.

Engelen nummer 2247 is een boodschap van je engelen dat je harde werken en vastberadenheid vruchten afwerpen en dat je gezegend wordt met de vruchten van je inspanningen. Door toewijding, uithoudingsvermogen, verantwoordelijkheid en juiste actie heb je veel bereikt en de engelen prijzen je voor je inspanningen en moedigen je aan om het goede werk voort te zetten.

Engelen nummer 2247 vertelt je dat je precies bent waar je op dit moment op je spirituele pad moet zijn, dus sta niet toe dat frustraties je belemmeren of ontkrachten. Het zijn geen tegenslagen, maar het zijn plateaus waarmee je kunt beoordelen waar je bent op je huidige pad en waar je wilt zijn. Wees geduldig met jezelf en je zult merken dat de kansen om door te gaan verschijnen wanneer de timing goed is.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2015/08/angel-number-2247.html

Klok 1u27 ~ 127

Engelen nummer 127 brengt een boodschap om je positieve houding, vooruitzichten en verwachtingen te behouden, terwijl deze vibraties overvloed in je leven manifesteren. De Universele Spirituele Wetten van Aantrekking, Overvloed en Manifesting werken samen in je leven. Je engelen willen dat je weet dat je op het juiste levenspad bent en je wordt aangespoord om in deze geest te blijven. Bravo met je manifesterende vaardigheden.

Engelen nummer 127 is een boodschap om zelfvertrouwen en geloof in jezelf te hebben, je intuïtieve boodschappen en je innerlijke influisteringen. U ontvangt berichten over uw levensdoel en uw engelen moedigen u aan om de richtlijnen en aanwijzingen dienovereenkomstig te volgen. Vertrouw erop dat je engelen je ondersteunen en aanmoedigen in je spirituele inspanningen, en je hebt alles wat je nodig hebt in je om succes en persoonlijke vervulling te vinden.

Engelen nummer 127 vertelt je dat er nieuwe informatie of nieuws van positieve aard op komst is, dus luister naar je intuïtie en luister naar zijn begeleiding voor je hoogste goed. Wees niet bang om uit je comfortzone te stappen om te profiteren van het ‘nieuwe’ om je leven te betreden.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2011/07/angel-number-127.html

Klok 12u24 ~ 1224

Engelen nummer 1224 is een boodschap van je engelen om te geloven in jezelf en je vaardigheden, talenten en capaciteiten. Je hebt veel werk voor de boeg, maar wees gerust dat je alles zult hebben wat je nodig hebt, zowel in jezelf als materieel, om succes en persoonlijke voldoening te bereiken. Je doelen zijn de moeite waard om naartoe te werken. Heb vertrouwen in jezelf en vraag om engelachtige begeleiding en hulp wanneer je maar wilt. Geef je zorgen en angsten over aan de engelen voor transmutatie en genezing.

Engelen nummer 1224 is een teken dat je engelen je positieve energieën sturen om je zelfvertrouwen en zelfrespect te vergroten. Het werk, de wil en de moeite die je in het verleden hebt geleverd, hebben geleid tot het vestigen van een solide basis en stabiliteit, en je wordt gevraagd om jezelf en je intuïtie te vertrouwen. Weet dat je op het juiste levenspad bent.

Stop en voel je dankbaar voor alles wat je hebt in je leven en waardeer en accepteer de talloze zegeningen die nog moeten komen.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2012/09/angel-number-1224.html

Nummerplaat 835

Engelen nummer 835 is een teken van je engelen dat er belangrijke levensveranderingen in je leven verschijnen waarvan je ten volle kunt profiteren. Je harde werk en inspanningen hebben gunstige omstandigheden en situaties in je leven gemanifesteerd, en je engelen moedigen je aan om er het beste van te maken. Vertrouw erop dat deze veranderingen op veel niveaus positieve resultaten zullen opleveren.

Engelen nummer 835 vertelt je dat de belangrijke levenskeuzes die je hebt gemaakt (en aan het maken bent) en de veranderingen die momenteel plaatsvinden om wonderbaarlijke redenen plaatsvinden, en hebben gepresenteerd om je te helpen in je leven en met je zielenmissie. Luister onderweg naar de begeleiding van de engelen en je intuïtie.

Engelen nummer 835 is een veelbelovend bericht dat je vertelt dat je in staat bent je oprechtste wensen en verlangens te manifesteren. Het enige dat u hoeft te doen, is de nodige veranderingen aanbrengen en inspanningen leveren voor uw doelen en ambities, erop vertrouwend dat de engelen en de Opgestegen Meesters aan uw zijde staan ​​bij elke stap van de weg.

Stap in je eigen kracht en doe dingen die passen bij wie je werkelijk bent op manieren die trouw zijn aan je overtuigingen, waarden en principes. Erken je eigenwaarde en breng je vaardigheden en talenten zonder vrees voor het voetlicht, omdat ze van jou zijn om optimaal te worden gebruikt.

http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2012/01/angel-number-835.html

Nummerplaat 838

Engelen nummer 838 is een boodschap van de engelen om mee te gaan op je huidige pad. Ze sturen je op dit moment een boost van energie om je te helpen het momentum bij te houden.

Engelen nummer 838 moedigt je aan om je eigen krachtige energieën te realiseren en te herkennen en je sterke punten te gebruiken op manieren die je leven verbeteren en je op weg helpen. Blijf trouw aan jezelf, je overtuigingen en je doelen en ambities en kijk naar manieren om jezelf en anderen onderweg op te vrolijken en te verlichten.

Engelen nummer 838 suggereert dat de Opgevaren Meesters en je engelen zich verbinden met je spiritualiteit en innerlijke wijsheid om je op jouw pad leiding, ondersteuning en liefde te geven.

Engelen nummer 838 moedigt je aan je creativiteit op een constructieve en productieve manier te gebruiken en je vaardigheden en talenten te gebruiken om naar je hartwensen toe te werken en dit te bereiken. Stap in je eigen persoonlijke kracht en breng de talenten en geschenken voort die je bent toevertrouwd en vertrouw erop dat je succes zult vinden in je gekozen inspanningen.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2012/01/angel-number-838.html