Dag lievelingen,

De kunst is je te focussen op wat voor jou het belangrijkste is om de gewenste realiteit te manifesteren en niet wat de buitenwereld op jou projecteert.

Vanuit die energetische trilling als jouw volledig potentieel tot uiting komt in de wereld zorg jij er automatisch voor dat iedereen er beter van wordt want dan ben jij het levende bewijs dat wonderen echt bestaan als je maar in jezelf en je aangeboren talenten gelooft.

Jij laat dan zien dat met liefde, hoop, geloof, vertrouwen, zuivere intenties, doorzettingsvermogen en effectieve daadkracht met behulp van de spirituele werelden, iedereen in staat is hetzelfde te doen.

Heel veel SUCCES met het bereiken van jullie doelen en het manifesteren van jullie droomleven!

Quôte van de dag: Wie STRAALT, loopt NOOIT in het donker. ✨💖✨

Heel veel liefs en dikke zoenen,

Inge 💋💋💋

Engel nr 2880

Engel nummer 2880 is een krachtig nummer dat betrekking heeft op wie je werkelijk van binnen bent, je innerlijke sterke punten en unieke talenten, en je vermogen om zowel materiële als spirituele energieën in je leven te manifesteren. Het is ook een nummer dat dingen voor elkaar krijgt. Engel nummer 2880 brengt een bericht over ‘intenties’.

Intentie omvat het betrekken van uw persoonlijke wil en hoogste visie. Zorg ervoor dat je bedoelingen waar zijn, mediteer erover en kijk hoe je er echt over denkt van binnen. Resoneren ze met jou? Als u het zonder twijfel weet, bepaal dan uw bedoelingen en bepaal vervolgens uw handelwijze. Wanneer je uit een plaats van liefde komt en je intenties resoneren met je ziel en levenspad, verschijnen er synchroniciteiten en wegwijzers om je te leiden en bij te staan.

Vertrouw op je intuïtie en vertrouw op jezelf. Ga door met uw bedoelingen en laat uw acties een positief voorbeeld voor anderen zijn. Engel nummer 2880 moedigt je aan om je eigen afstemming met het universum te vinden, en onderweg je bewustzijn uit te breiden. Streef ernaar om een ​​positieve houding en mentaliteit over uw leven te behouden. Positiviteit betekent zegeningen erkennen en leren om het hele leven vanuit een positief perspectief te bekijken. Leren om het hoogste goed in alles (en iedereen) te zien, vereist gedachte, inspanning, moed en liefde.

Kijk naar gedachten, overtuigingen en activiteiten die je verheffen en bekrachtigen en stap in je persoonlijke kracht, leef je leven zoals je wilt dat het geleefd wordt, en blijf positief, gefocust en liefdevol. In tijden van stress, angst en / of verwarring, koester jezelf en sluit je weer aan bij je ware aard om balans en innerlijke rust te vinden. Je hebt alle tools die je nodig hebt om te overwinnen, te overleven en te gedijen, ongeacht wat het universum je brengt. Wees je ervan bewust dat je met kosmische krachten werkt.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2016/06/angel-number-2880.html

Spirituele

dienstbaarheid

Twijfelen aan onszelf is een gewoonte die moeilijk af te leren is. Het kan uw spirituele vooruitgang en de vervulling van uw levensdoel vertragen. Uiteindelijk houdt het u niet tegen maar het kan uw vooruitgang lastiger maken.

Het is gemakkelijker om uw levensdoel te vervullen als u uw eigen goedheid en talent erkent en naar beste vermogen doet waar u van houdt. Realiseer u dat u goed genoeg bent, dat uw werk goed is en dat u iets waardevols hebt te bieden. Het is tijd de angst om te falen, zorgen over uw capaciteiten en uw recht op een gelukkig en vervuld leven vol succes los te laten. Het universum gelooft in u.

U wordt opgeroepen om meer te dienen dan wat u tot nu toe hebt gedaan. Dat komt omdat u klaar, in staat en bereid bent om naar een ander niveau van spirituele verantwoordelijkheid en vrijheid te gaan. Uw geest twijfelt echter aan uw vermogens. Misschien bent u bang dat u niet goed genoeg kunt presteren, dat u niet capabel of ervaren genoeg bent, dat u minder goed bent dan anderen of dat u niet voldoende waardevols te bieden hebt.

Dit zijn niets meer dan gekwetste opvattingen over uw eigenwaarde. Het is tijd om deze wonden te erkennen en deze opvattingen niet langer kracht van waarheid te geven. U kunt uzelf bevrijden van de pijn die zij veroorzaken en realistischer worden over uw talenten. Het is nu tijd om liefde meer te vertrouwen dan uw wonden.

Als u deze oude opvattingen loslaat, creëert u meer ruimte in uzelf om indrukken te ontvangen van hoe u het grotere goed zo vreugdevol mogelijk kunt dienen. Niet langer gehinderd door ondermijnende en uitputtende gevoelens van twijfel aan uzelf, zult u meer energie hebben om uw intuïtie en begeleiding om te zetten in daden.

Als u op een bepaald moment merkt dat u wordt geblokkeerd door vrees of faalangst, kan het nuttig zijn deze blokkades los te laten door uzelf eenvoudig af te vragen hoe u op dit moment het beste het grotere goed kunt dienen. Het antwoord op deze vraag zal nooit angstig terugdeinzen zijn! Het is altijd overtuiging kiezen boven twijfel. Het is vooruitgaan. De kans die u krijgt accepteren als blijk van vertrouwen van het universum. Dit besef zal u gemoedsrust brengen zodat u verder kunt gaan en wat u hebt kunt delen met de wereld.

Als u hard hebt gewerkt, de kansen die u hebt gekregen hebt benut en toch het gevoel hebt dat u nog niet bent waar u zou willen zijn wat betreft het vervullen van uw levensdoel en goddelijke bestemming, wordt u nu gevraagd om alles wat u tot nu toe hebt bereikt te erkennen. Erken alle mensen die u hebt geholpen op uw speciale manier, alle positieve invloeden van liefde die u hebt toegevoegd aan de collectieve menselijke ziel door uw bereidheid om uw spirituele reis te ondernemen, uw hart te openen en te zorgen voor het leven op aarde. Uw spirituele dienstbaarheid is opgemerkt door de spirituele werelden en u zult de kracht krijgen om op nog mooiere manieren te dienen. Uw dienstbaarheid is al succesvol en zal alleen maar toenemen in kracht, macht en vrede.

AANROEPING

Universum, ik houd van u. Hoe kan ik u dienen? Ik accepteer de bescherming en het doel van liefde in mijn hart, in mijn leven. Liefde maakt me sterker en beschermt me, geeft me een doel en passie, vrede en spel. Ik geloof in liefde. Ik ben liefde, en ik geloof in mezelf! Moge de vreugde van het helpen van anderen mij energie geven en de moed om te blijven dienen en spiritueel te groeien. Mogen alle wezens uw liefde ontvangen en worden genezen door uw genade. Mogen allen die willen dienen de kracht krijgen door genade, compassie, vreugde en liefde om dit te doen voor het grotere goed. Door mijn eigen vrije wil, amen.

Kracht van het

goddelijke

mannelijke

Een mondig makende energie zoekt expressie van binnenuit. Ze wil u bevrijden van verwarring, verlamming en stagnatie. Ze wil u bewegen tot bewust gekozen actie, meer discipline en focus. Het is tijd om te stoppen met de frustratie van herhalende oude patronen. U bent bereid die te doorbreken naar een nieuwe manier van leven! Voel u geïnspireerd, wees geactiveerd en richt u op uw dromen en wensen. Zet stappen om die op een fysiek niveau te manifesteren. Geloof dat uw succes onvermijdelijk is.

Het goddelijke mannelijke in u weet wanneer u een overtuiging, angst, gewoonte, persoon of situatie moet accepteren en wanneer u nee moet zeggen. Deze goddelijke mannelijke energie is aanwezig in alle mannen en vrouwen. Ze stimuleert de geest en reageert in tijden waarin u zich misschien uitgeput voelt, het gevoel hebt dat er van u wordt geprofiteerd of overweldigd bent door te veel keuzes en eisen.

Ze breekt door de verwarring die ontstaat door keuzes maken en prioriteiten stellen. Ze weigert zich te laten afleiden en voorkomt dat u wordt weerhouden van uw levensdoel. Het goddelijke mannelijke groeit in u, nu. Het is het spirituele licht dat de waarheid onthult zonder filters of sluiers. Laat deze energie afleiding, eisen en drama uit uw leven verwijderen.

Laat ze u helpen om te onderscheiden wat het beste is voor u en u de moed geven om daarnaar te handelen. Laat ze helpen uw tijd en energie te besteden aan wat het belangrijkst voor u is. Ze zal u de kracht geven om succes te claimen in wat het belangrijkst voor u is.

Het goddelijke mannelijke overwint uitstelgedrag. Het werkt steeds weer, in overeenstemming met het hart. Goddelijke mannelijke energie geeft ieder leidend licht de kracht zich liefhebbend te doen gelden in de wereld. Het steunt ons als we opstaan voor wat belangrijk is voor het hart en liefdevol maar duidelijk nee zeggen als dat nodig is.

Verklein uw innerlijke goddelijke mannelijke niet, of u nu een man of een vrouw bent. Voed het. Als uw mannelijke energie echter vastzit in de wonden van uw voorouders eist ze misschien absolute perfectie voordat u gelooft dat u liefde verdient.

Ze kan zelfs gewelddadig zijn jegens u, u misschien belemmeren om nee te zeggen tegen gewelddadige relaties of zelfbeschadiging (door te veel te trainen, uw lichaam te weinig voeding of rust te geven – of door uw gevoelens, kwetsbaarheden en intuïtieve wijsheid te negeren). Ze moet misschien worden genezen door uw innerlijke goddelijke vrouwelijke om zich geliefd, waardevol, waardig, nodig en gerespecteerd te kunnen voelen.

Dan zal de innerlijke vrouwenhater wegvallen omdat een nieuwe krachtiger goddelijke mannelijke zich doet gelden in u. Leer dit deel van uzelf te vertrouwen. Laat het sterk worden – het kan uw gids, beschermer, verdediger zijn. Vertrouw als het nee zegt tegen iets of iemand. Vertrouw als het zegt ‘Je bent hier klaar voor!’ en u stimuleert om in actie te komen.

Als u het vertrouwt, durft u zichtbaar te zijn. Uw innerlijke goddelijke mannelijke helpt u uw licht te laten schijnen zonder angst zodat ook anderen hun weg kunnen vinden door de duisternis naar liefde.

AANROEPING

Ik roep de onvoorwaardelijk liefdevolle goddelijke mannelijke in mezelf aan. Ik respecteer en eer u en heb u nodig. Ik laat pijn over hoe wij in het verleden met elkaar omgingen los. We zijn gezegend met goddelijke liefde en genezing, nu. Help me de moed en het zelfvertrouwen te hebben om mijn waarheden te leven en open te zijn over wie ik ben.

Ik eer uw kracht en macht in mij. Ik weet dat voor iedere droom die het goddelijke in mijn hart heeft gelegd ook evenveel zelfvertrouwen, intelligentie, kracht en vermogen in mijn ziel is gelegd. Ik kies voor de moed van mijn overtuigingen en om naar binnen te gaan om te vinden wat ik nodig heb zodat mijn licht volop kan schijnen in de wereld.

Mogen alle wezens worden gesteund bij het overwinnen van pijn die te maken heeft met het mannelijke principe. Mogen alle wezens hem en zijn goddelijke doel in de spirituele evolutie van de mensheid herstellen, genezen, liefhebben en respecteren. Uit eigen vrije wil nodig ik onvoorwaardelijke liefde uit me te helpen bij dit proces voor alle wezens. Amen!

OVERDRACHT VIA

HET

HART

Uw hart is niet alleen in staat om liefde te geven en ontvangen, maar ook om contact te maken met een groot netwerk van wezens die resoneren in de hoogste frequenties van goddelijke liefde. Via het hart kunt u informatie en begeleiding ontvangen van netwerken van licht die ons universum vullen.

Als u leert uw hart open te stellen voor deze boodschappen, dan zal uw vermogen om op een liefdevolle manier te werken met groepsbewustzijn toenemen. U zult op een liefdevolle manier de mensheid raken, het collectief beïnvloeden in plaats van de lagere frequenties van het collectief toe te staan u te overweldigen.

Werken met groepsenergie is een grote stap op het spirituele pad, met risico’s, maar ook met als grote beloning een versterking van het manifesteren van uw levensmissie. Het risico met groepsenergie wordt kleiner als u het benadert vanuit het hart in plaats van het hoofd. De geest kan een standpunt aanvoeren en dan direct daarna – en overtuigend! – het tegendeel aanvoeren.

Het hart voelt echter of iets resoneert of niet – of daar nu een logische verklaring voor is of niet. De geest kan worden verleid door mensen die u vertellen dat zij veel spirituele kracht hebben. Maar dit zal direct intuïtieve ‘belletjes’ doen rinkelen in uw hart, want mensen met echte kracht hoeven u daar niet van te overtuigen.

Het hart is de sleutel tot het bepalen of u uw loyaliteit aanbiedt. Als u loyaliteit aanbiedt aan het groepsbewustzijn dat onvoorwaardelijk van u houdt, voelt uw hart zich veilig, geliefd en weet het innerlijk dat de groep goed is voor u – of die groep nu bestaat op aarde of in een spirituele dimensie. Zolang de groep u leven geeft, uw horizon verbreedt, uw waarheden voedt en u stimuleert om te leven volgens uw bestemming is hij goed voor u.

Als u deze positieve effecten niet ervaart , als u zich uitgeput of verward voelt of het gevoel hebt dat uw problemen niet worden opgelost door het werken met deze groep, luister dan goed naar uw hart en vraag of dit wel de juiste plek is voor u.

Het is belangrijk om ook te werken met groepen die u ten dienste kunt zijn. Hoewel u misschien houdt van uw familie is dit bijvoorbeeld misschien niet de groep die u het meest van dienst kunt zijn. Misschien zitten de mensen die openstaan en bereid en ontvankelijk zijn voor uw spirituele gaven buiten uw familie. Misschien kan uw familie spiritueel profiteren van u in de rol van moeder, of zoon, of dochter, maar niet in de rol van spirituele mentor.

Aan de andere kant kunnen sommige groepen mensen zich misschien voeden met u, maar leren ze daardoor niet om het zelf te doen. Zij willen misschien dat u die mensen de antwoorden op hun problemen geeft. Ze zijn misschien niet bereid om het vertrouwen, de moed, het geloof en de kracht te ontwikkelen die nodig zijn om de verantwoording te nemen voor hun eigen relatie met het universum – wat nodig is om hen te laten groeien in zielswijsheid door hun levenservaringen. Uw hart kan u ertoe brengen om uw diensten aan dergelijke mensen in te trekken, omdat u van hen houdt en wilt dat ze groeien.

Uw hart zal u leiden om op verschillende manieren te werken met verschillende mensen. Misschien wordt geleid om hobby’s in interesses te onderzoeken die u leiden naar de volgende groep mensen die uw aanwezigheid kan gebruiken. Het hart zal u ook leiden als het tijd is om verder te gaan.

De overdracht via het hart geeft een eerlijke evaluatie van de interactie van uw frequentie met de frequentie van de groep. Wordt die samen hoger? Dan is dit een spirituele constructieve connectie. Wordt die lager? Dat is niet zo nuttig. Het hart geeft u de kracht om te weten wanneer u moet werken met anderen, hoelang en op welke manier. Vertrouw daarop! Hoe meer u doet, hoe meer groepen uw wereld binnen kunnen komen die goed zijn voor u en de planeet.

AANROEPING

Ik ben nu dankbaar voor de overdracht via het hart die me met universele liefde leidt naar het groepsbewustzijn dat het beste is voor het grootste goed en mijn eigen goddelijke bestemming. Ik vraag om bescherming, inzicht, duidelijk weten en duidelijk voelen om me te begeleiden door de vele groep mensen van wie ik zal houden en met wie ik spiritueel zal werken in dit leven.

Moge al mijn betrokkenheid bij groepen constructief zijn. Mogen liefde, licht en kracht in mij op de aarde toenemen door al het groepswerk, gezegend door genade. Mogen de onvoorwaardelijke geliefden alle groepsinspanningen helpen om spiritueel succes te hebben. Door mijn eigen vrije wil, amen.

Bron: Het orakel van de lichtwerkers ~ Alana Fairchild

Waarom doelen stellen?

  1. VITALITEIT –> natuurlijk gevoel van levensenergie en kracht
  2. GROEI & ONTWIKKELING
  3. Je doel is als een hoge boom in een onbekend bos
  4. Het geeft BETEKENIS

Doelen stellen om alles te bereiken in de realiteit waarvan je droomt!

Met doelen kan alles, zonder doelen niets.

Verantwoordelijkheid nemen voor je eigen leven. Jij kiest zelf hoe je jouw leven wilt ervaren.

Durf te dromen! Als iemand het kan, dan kan ik het ook, je moet alleen weten hoe? De techniek van het hoe is doelen stellen.

12 stappen plan

De mens is een doelgericht dier ~ Aristoteles

GOEDE VOORBEREIDING!  Ben je bereid om datgene te doen wat je moet doen?  Het maximale uit jezelf halen.

STAP 1

Bepaal wat je écht wilt!  Richt je op wat je WEL wilt!

VOORWAARDE 1: Zorg voor een POSITIEVE formulering

Ideale levensgebied? Plezier, werk, gezondheid, persoonlijke ontwikkeling, spiritualiteit, vrienden, financiën, relatie, hobby en familie.

Het woordje NIET en GEEN wordt niet opgeslagen door jouw onderbewustzijn dus als je iets niet wilt, dan gebeurt het juist wel.

Voorbeeld: Als je slipt met jouw auto, dan is het eerste wat je doet kijken waar je NIET naartoe wilt. Gevaar herkennen = vechten, bevriezen of vluchten en de meeste mensen slaan dicht als ze niet weten wat ze willen. Je bent gericht op gevaar en het stuur slaat alle kanten op, dat is waar jouw brein op gericht is. De kunst is jouw brein te leren richten op wat je WEL wilt.

VOORWAARDE 2: Zone van invloed

Voorbeeld: Als je wilt dat de zon gaat schijnen, daar heb je geen invloed op. Ik wil een betere sfeer op het werk, dat is ook iets waar je geen invloed op hebt. De vraag die je jezelf hierbij stelt is? Wat kan ik zelf doen om uit deze situatie te komen?

STAP 2

Creëer een VURIG verlangen!

Als je “WAAROM” groot genoeg is, wordt jouw “HOE” heel eenvoudig.  ~ Jim Rohn ~

Bepaal de BRANDSTOF van je doel, dat is de WAAROM van je doel!

Wat zorgt ervoor dat je jouw doel gaat bereiken? Wat levert mijn doel mij op? Waarom wil ik dat?

Als je je doelen niet bereikt is dat omdat de waarom niet duidelijk is.

STAP 3

Schrijf je doelen op!  DAT IS HEEL KRACHTIG!

Opdracht:

Schrijf in 3 minuten op wat je allemaal wilt en hoe jouw ideale leven eruitziet. Door deze oefening regelmatig te doen schuif je jouw eigen beperkende overtuigingen opzij, daar is jouw brein toe in staat. Er zijn geen belemmeringen en geen ja maars. Het is de snelheid die het hem doet daar dit je onderbewuste stimuleert en niet je bewuste geest.

Schrijf bij ieder doel een cijfer binnen 30 seconden. Dit cijfer geeft binnen welke tijd jij dit doel bereikt wilt hebben. Als je vb. binnen 5 jaar 1 doel wilt doen, dan zet je er het cijfer 5 bij. 1 als je dit binnen 1 jaar wilt gerealiseerd hebben of 6m als je dit binnen 6 maanden wilt bereikt hebben.

Bekijk de lijst en specifiek naar de doelen die je binnen een jaar hebt bereikt, dus kijk naar de ééntjes en omcirkel weer binnen 30 seconden welk doel voor jou het belangrijkst is wat voor jou het grootste impact zal hebben op jouw leven en waarmee je nu aan de slag wilt gaan?

Is het positief geformuleerd en is het in jouw zone van invloed? Geef aan wat je wel wilt, niet wat je niet wilt.

Persoonlijke noot van mezelf: Als je tegen het Universum zegt: “Ik wil dit of dat, dan zegt het Universum: Ja, jij wilt punt.” Beter is om alles in de tegenwoordige tijd te formuleren omdat dit jouw manifestatievermogens aanscherpt en tegelijkertijd een zeer krachtige bevestiging is van wat jij vanuit jouw hart verlangt alsof je al jouw wensen al effectief in de realiteit verwezenlijkt hebt en dit jouw overtuiging is. Al jouw overtuigingen creëren jouw realiteit. Vb: Ik wil rijk zijn in heel mijn zijn vertaal je naar Ik ben rijk in heel mijn zijn en het is zo. 🙏

WAAROM WIL IK DIT ZO GRAAG?

WAT IS MIJN BRANDSTOF?

Zorg ervoor dat je doel zo EENVOUDIG en HELDER is geformuleerd, dat een 6-jarig kind het begrijpt. ~ Albert Einstein ~

STAP 4

Bepaal je deadline –> HAALBAAR!

Valkuil –> Extremen

Vorm van alles of niets. Het contrast tussen jouw oude en nieuwe gedrag is te groot waardoor je dit op de lange termijn niet kan volhouden. Extreme maatregelen treffen om jouw doelen te bereiken. Dat werkt averechts. Het ongezonde gedrag zit in jouw comfortzone. Dat nieuwe gedrag ligt ver buiten jouw comfortzone dus op die manier ben je al snel weer lekker in jouw comfortzone aangezien het nieuwe gedrag je teveel pijn oplevert.

Hoe meer je jouw grote doel opbreekt in kleine stappen, hoe beter je erin slaagt dit doel te bereiken.

Stel grote doelen maar neem kleine stappen om dit grote doel te bereiken.

Zelfdiscipline –> De waarom moet aantrekkelijk en duidelijk zijn.

De deadline zet je onderbewuste aan de gang.  Heb lef en stap uit jouw comfortzone!

STAP 5

Identificeer jouw obstakels

80% van de obstakels zitten in jezelf door bijvoorbeeld een interne negatieve dialoog

20% in externe factoren

Uitschuiven van je doel met andere woorden uitstelgedrag. Je houdt jezelf tegen om succesvol te zijn zodat je ook niet kunt falen. Heel slim mechanisme in ons systeem om ons doel uit te stellen zodanig dat we er ons ook niet aan verbonden voelen.

STAP 6

Creëer een positieve omgeving!

Wie zijn mijn saboteurs en wie zijn mijn facilitators?

Saboteurs hebben een negatieve invloed op jou en je doel, ze blokkeren je doel door te zorgen voor een negatieve onderstroom.

Voorbeeld: een ex-alcoholist die naast een kroeg woont.

Omgeef je met mensen die je kunnen helpen en wees kritisch naar de mensen die je blokkeren, tegenhouden of afremmen.

Zodra je jouw doel hebt geformuleerd, bedenk wie je nodig hebt om je doelen te bereiken.

Doelen bereiken kan je zelden in je eentje, je hebt anderen mensen nodig. Bewust of onbewust. Je kan mensen gebruiken om je doelen sneller te bereiken of voorkomen dat ze je tegenhouden.

Wie heb ik nodig om mijn doelen te bereiken?

Maak een lijst van mensen die je kunnen helpen.

STAP 7

Maak een lijst met haalbare acties inclusief obstakels.

Schrijf alles op wat nodig is om je doel te bereiken. Kennis die je moet vergaren, kleine en grote concrete stappen.

Dit werkt ontzettend krachtig. Zodra jij alle acties opschrijft, ga jij zien dat alles haalbaar is en dat er stappen nodig zijn om dat doel te bereiken en dat wordt daardoor concreter en je grote droom die gaat zich omvormen naar een reeks van concrete acties.

De man die een berg verzet, begint met het verplaatsen van kleine steentjes. ~ William Faulkner ~

Geef nooit je dromen op vanwege de tijd die het kost om ze te verwezenlijken.  Tijd gaat toch wel voorbij. ~ Earl Nightingale ~

STAP 8

Zet je actie lijst om tot een plan van aanpak

Begin klein –> zet kleine stappen in het begin.

Hou je aan de 80-20 regel. Hou je aan de tijd die je steekt in het bereiken van jouw activiteiten die essentieel zijn voor jouw doelen. Ga geen tijd weggooien aan activiteiten die niks met jouw doel te maken hebben.

Stel jezelf de vraag. Welke activiteit zal het grootste effect hebben op het bereiken van mijn doel?  Omcirkel op de actielijst de activiteit die je gekozen hebt en deze vraag blijf je stellen tot dat je alle activiteiten bovenaan hebt staan die belangrijk zijn om jouw doel te bereiken.

STAP 9

Bepaal iedere dag jouw actie voor de volgende dag

Hier kan je jouw zelfdiscipline mee opbouwen en op die manier kom je dichter bij je doel.

Acties in mate van belangrijkheid vooropstellen. Eerst ga je de belangrijkste activiteit doen die je in stap 8 als eerste hebt genoteerd en als je dat hebt afgerond ga je door naar actie nummer 2 en zo ga je door met de belangrijkste taken als eerste te doen.

Stel jezelf de volgende vraag. Ik heb een hele dag en ik mag maar één activiteit kiezen, wat zou dat dan zijn? En zo heb je op die manier voor die dag een heel duidelijke focus en concentratie.

STAP 10

Ontwikkel jouw ZELFDISCIPLINE!

De WAAROM van je doelen moet duidelijker worden.

Het ZELFVERTROUWEN neemt toe naarmate je jouw taken kan afvinken en voltooid hebt. Er komt endorfine/dopamine vrij en dat bevordert jouw ENERGIE en MOTIVATIE.

STAP 11

Oefen met VISUALISEREN van jouw doelen

Zie aantrekkelijke, heldere beelden van wat je graag wilt. Maak er beelden van.  Zie jezelf dat doen, zie jezelf genieten van het verwezenlijken ervan en voel de positieve emotie als je dat doel bereikt hebt, verlekker jezelf als het ware.

Het ideale moment om te visualiseren is 2x/dag. ’s Morgens als je opstaat, dat zorgt ervoor dat je filters de goede kant opstaan (heldere geest) en ’s avonds voor je gaat slapen (dromen gaan dan ’s nachts het werk voor jou doen) gedurende 30 seconden tot een minuut.

STAP 12

Zet direct een EERSTE STAP

Maak er een gewoonte van als je jouw doel duidelijk geformuleerd hebt, dat je er meteen een actie aan koppelt. Dat zorgt er namelijk voor op onbewust niveau dat je doelen koppelt aan actie.

Belangrijke reden omdat mensen hun doelen niet bereiken is bij gebrek aan actie of omdat ze bang zijn voor de actie. Voorkom die fout. Zodra je jouw doel geformuleerd hebt, koppel er dan direct een actie aan, iets wat je kan doen om dichter bij je doel te komen.

Als je bereid bent om die eerste stap te zetten, dan komt die trein van dat doel als het ware in beweging. Hoe meer stappen je zet, in het begin loopt die trein nog heel langzaam maar hoe meer stappen je zet, hoe harder die trein gaat lopen en op een gegeven moment nog onmogelijk is om die trein nog stop te zetten.

Als die trein éénmaal loopt dan komt alles bij elkaar, dan ben je jouw doel aan het bereiken en ben je in staat om op deze manier alles te bereiken waarvan je droomt! Jouw hartje zal voor altijd LACHEN! 😊

De bovenstaande 12 stappen zijn een beknopte samenvatting die ik heb gemaakt van een webinar die ik gevolgd heb van Dr. Vincent van der Burg nadat ik me had aangemeld via een blog van hem in verband met NLP-tools en Rubin Alaie me een email stuurde met de link naar de gratis webinar en een doelen actieplan.

Bron: https://hetnlpcollege.nl/

De planeet draait

doorrrr….Januari

2021

21 – 23 januari 2021
Mars conjunct Uranus in Stier. Dit is een bijzondere samenstand van deze planeten in Stier sinds 1942. Stier is op zich rustig, kalm en stabiel. Totdat de emmer vol zit en dan barsten ze ineens uit hun vel, uit het niets lijkt het wel. Nou, berg je dan maar, want dan wil je niet bij die eerst zo lieve Stier in de buurt zijn. Uranus wil vernieuwen en in Stier is dat op een behoudende en praktische manier. Uranus krijgt in Stier ook de vasthoudendheid mee die nodig is om nieuwe manieren van de samenleving na te streven, waarbij de middelen, de talenten en mogelijkheden van de mens centraal staan.

Mars in Stier stelt zich agressief op om macht, kracht en bezit te verdienen. En is superkoppig als hij niet krijgt waar ie naar verlangt. Mars in samenstand met Uranus in Stier kunnen we de plotseling explosieve kant van Stier meemaken. Mars werkt als een rode vlag in deze. Uranus voegt nog wat extra vonken bij het buskruit. En het vierkant met Jupiter in Waterman kan ervoor zorgen dat de zaken buiten proporties opgeblazen worden. Het verlangen om te handelen (Mars in Stier) vanuit je diepste waarden (Uranus in Stier) is zo krachtig, dat je over de grenzen gaat van wat sociaal acceptabel is. Kortom: dit is een energie, waar we behoedzaam mee om moeten gaan. Hopelijk brengt de Maan in Stier deze dag de nodige kalmte. Maan in Stier heeft stabiliteit en rustige routines nodig. In combi met het knallende duo wordt zelfs de rustige Stierenmaan eigenzinnig als ze zich gedwongen voelt om zich aan te passen aan iets wat absoluut tegen haar (eigen)waarden ingaat.

De opstandige Mars kan in blinde woede doldriest om zich heen razen. Dat is een keuze. We kunnen deze energie ook positief opbouwend gebruiken. Stier houdt ervan de dingen concreet en praktisch te benaderen. De hogere uiting van Mars conjunct Uranus is het ondernemen van zinvolle actie op basis van je ware normen, waarden en principes. Mars kan ons de gedrevenheid geven. Uranus kan ons inspireren. Met als resultaat dingen bereiken, waarvan je nooit had gedacht dat het mogelijk was. In 1942 raasde er een vernietigende kracht door de wereld. In dezelfde tijd kwam er een samenwerking tussen landen en volken tot stand die eerder niet mogelijk was. Wat gaan we als mensheid nu doen met deze energie? Vernietigen of geïnspireerd samenwerken voor het gemeenschappelijk belang?


Zondag 24 januari 2021
Zon conjunct Saturnus in Waterman. Dat is natuurlijk elk jaar en dan is het tijd voor een nieuw Saturnusproject. Saturnus is de planeet van hard werken, discipline, vastberadenheid, verantwoordelijkheid, toewijding en meesterschap. In Waterman doet hij dat in de maatschappij, in groepen en op een originele manier. Er is nooit iets groots gebouwd zonder de energie van Saturnus. Dus als je iets groots wilt bouwen, stem je vandaag af op de energie van Saturnus. In welk soort project zou je dit soort energie willen aantrekken?


Donderdag 28 januari 2021
Volle Maan in Leeuw. Dit is een pittige Volle Maan, waarbij Zon in Waterman en Maan in Leeuw op gespannen voet staan met Mars in Stier. Een opvliegende, ongeduldige en starre energie. Waar kunnen we deze vasthoudende energie voor gebruiken? Later deze maand meer over deze Volle Maan in Leeuw.


Ook op 28 januari 2021
Zon conjunct Jupiter. Zon staat voor ons bewustzijn en onze identiteit. Jupiter voor ons  geloof en vertrouwen, onze overtuigingen en de hogere waarheid. Een mooie samenstand om onze overtuigingen en waar we in geloven te onderzoeken. Wat is waar? Wat past er nog bij je? Zijn je overtuigingen van vorig jaar nog steeds geldig? Past je visie van 2020 wel in 2021? Welke nieuwe overtuiging heb je nodig voor je groei? Tijd om je visie bij te werken, te formulieren of tot stand te  brengen.


Zondag 31 januari 2021
Mercurius gaat retrograde. Dit is zijn 1e retrorondje dit jaar. Hij start dit jaar in Waterman. En dat is de eerste keer in een luchtteken sinds 2015. Verleden jaar is zijn retroronde steeds gestart in watertekens, wat ons vooral emotioneel heeft beroerd. In 2021 loopt ie alleen retro in luchttekens, dus dat beïnvloedt ons vooral op mentaal gebied. Mercurius retrograde wijst je op wat er in je leven opnieuw moet worden bekeken en beoordeeld. Of wat je opnieuw moet uitvinden. Hopelijk heb je de planning voor dit jaar op orde. Alle nieuwe ideeën en uitwisselingen met mensen met dezelfde intentie moet even on hold. Wat deze retro Mercurius voor jou inhoudt is afhankelijk van welke plek hij inneemt in je geboortehoroscoop. Wil je daarover meer weten, stuur me dan een bericht. Later deze maand meer over Mercurius retrograde in Waterman.

Heb een goede maand!
Stralende groet,
Judith

Het volledige artikel lees je via volgende bron: https://astrologisch.nu/de-planeet-draait-doorrrr-januari-2021/