Dag lievelingen,

Er komt zoveel informatie binnen de laatste tijd en mijn intuïtie duwt mij telkens om dit te delen met jullie vandaar dat ik weer wat frequenter post zoals in het begin van deze blog in 2018 waarbij ik bijna iedere dag muziek de ether in stuurde.

De lengte van de blogs zijn ook mega lang, dat weet ik, beter om dit wat meer op te splitsen en meer prioriteren lijkt mij. Enfin soit, misschien ook een idee om dit alles in een nieuw fris kleedje te steken maar alles op zijn tijd.

Vandaag een paar berichten over de toestand in Amerika. Het kan zijn dat ik dit nog wat aanvul mettertijd.

President Trump wordt weer compleet afgebrand in de media, zijn social media accounts zijn geblokkeerd want oh ja, hij heeft poepeklets gekregen voor daden die zijn veroorzaakt en in scène gezet door de elite waarmee ik doel op het geweld. Hij heeft inderdaad het startschot gegeven maar met de beste intenties zoals hieronder beschreven door John F. Kennedy.

Jawel, beste mensen. Weet dat rechtvaardigheid zal geschieden want lage energieën zoals verraad, diefstal, fraude en psychopatisch gedrag kunnen niet overleven in het Aquariustijdperk.

Een heel fijne dag gewenst iedereen, kop omhoog, zet jouw mooiste glimlach op en STRAAL als nooit tevoren! 🌞✨

Ik blijf het herhalen, als we met zijn allen LIEFDE uitstralen, LACHEN en PLEZIER maken, dan is er morgen WERELDVREDE. Op deze hoge energie frequenties kan het duister niet overleven die ons nu voorlopig nog in de tang hebben.

Verheug je op de totale BEVRIJDING van Moeder Aarde want daar zijn we nu naar op weg.

Dikke zoenen en ik stuur jullie al mijn warme LIEFDE! 💋💋💋

Inge 💖💖💖

Land in Onzekerheid,

Wees Geduldig

Gewoon het hoofd omhoog voor degenen die wegzinken in depressie en hopeloosheid. Het is nog niet voorbij.

James Gilliland – 8 Januari 2021 

Zoals al eerder gezegd zal het langer duren dan mensen geloven en ze hopen dat patriotten en mensen met een onberispelijke integriteit zullen opvallen, zich overgeven aan depressie en apathie.

Geef daar niet aan toe. We moeten allemaal stevig in onze waarheid staan, de Grondwet en de Universele Rechten volgen en steun geven aan degenen die opkomen voor Amerika en de vrijheden waar het voor staat.

Deze documenten zijn het meest in overeenstemming met de Universele Wet of de Kosmische Wet. Dit is geen democratische of republikeinse kwestie meer, maar een Amerikaanse en mondiale kwestie. In principe is het goed vs, het Kwaad, met veel grijze gebieden ertussen.

We hebben nu gezien dat bijna de hele regering, de instanties die het mandaat hebben om de grondwet te beschermen en het volk te dienen, inclusief sommigen binnen het leger, zichzelf, hun eden en het Amerikaanse volk verraden. We weten nu wie er geen respect heeft, wie er egoïstisch is en wie er opruiende handelingen heeft verricht, waaronder verraad. We weten wie zich aan de mondiale elite en China, de CCP, heeft verkocht. Het is allemaal blootgelegd voor iedereen om te zien dat alleen de extreem sociaal gemanipuleerde en moreel corrupte het niet kunnen zien of erkennen.

De meest medeplichtige, corrupte en moreel uitgedaagde is de mainstream pers en de sociale media, waar ik weer ben verbannen. Ik zie het eigenlijk als een ereteken. Ken de drie M’s als je een land gaat overnemen. Controleer het geld (Money), de Media en het leger (Military). Ze hadden het geld, ze hebben controle over de lamestream Media en de sociale media, en nu zullen we zien of ze ook de controle over het leger hebben.  

We moeten de meeste politici in de mix opnemen die door het geld worden gecontroleerd. Zoals bij elke misdaad hoef je alleen maar het geld te volgen. Deze laatste verkiezing is een klassiek voorbeeld. Als je met een statisticus praat is het statistisch gezien onmogelijk wat er is gebeurd. Er waren gigantische pieken in Biden stemmen nadat de peilingen werden afgesloten toen Trump duidelijk aan het winnen was. Hoe kun je meer stemmen hebben dan mensen en wanneer 60% van de mensen meestal stemt. Dat maakt het nog meer ongeloofwaardig.

Waar komen de stembiljetten, die allemaal perfect elektronisch zijn ingevuld, vandaan? Honderdduizenden stembiljetten werden geprint en vervolgens verzonden naar reeds ingevulde swingstaten? Alleen voor Biden? Dit is inmiddels aangetoond. De dominion en andere stemmachines werden aangesloten op Wifi en gemakkelijk gehackt.

De CEO van de Dominion loog tegen het congres toen hij zei dat er geen wifi-verbinding is en dat de machines niet gehackt konden worden.  Het hacken van de dominion machines werd gedemonstreerd tijdens de onderzoeken, op een mobiele telefoon, niets ingewikkelds. Er was weinig of geen bewaking van de harde schijven of geheugensticks, waardoor er weer openstaande deuren waren voor het veranderen van stemmen. Mensen werden betrapt, door camera’s, op het invullen van stembiljetten nadat het tellen gestopt werd naar aanleiding van het zogenaamd breken van een waterleiding, wat nooit is gebeurd.

Gouverneurs en regelgevers moesten beginnen met het versnipperen van de stembiljetten om de frauduleuze stembiljetten te verdoezelen, die wettelijk tot 24 maanden na de verkiezingen moeten worden bewaard. Nu hier is het grote nieuws, het hele ding werd georkestreerd door Obama die 400 miljoen dollar stal van het Amerikaanse volk en het overmaakte aan Iran en het gebruikte voor een massale overnamecampagne van de Trump. Dit werd ook mede georganiseerd door de CCP en George Soros. 

De hele operatie Steel de Verkiezingen werd vanuit Rome en hun gesofisticeerde satellieten uitgevoerd. Ze betrapten hen met rood Chinese hulp, “een beetje humor hier”. Ze hebben inmiddels al getuigd in de Italiaanse rechtbanken, deposito’s werden ondertekend en zijn nu beschikbaar voor iedereen die erom vraagt…

Dit is allemaal gedocumenteerd, maar de mainstream pers en de sociale media zullen dit niet melden en zullen iedereen die dat wel doet heftig aanvallen. Dit bevestigt alleen maar hun medeplichtigheid.  Het kan niet worden verborgen. Dit zijn allemaal waarheidsgetrouwe moederbommen die naar buiten zullen komen.

De verkiezingsfraude was zo monumentaal dat het niet in de doofpot kan worden gestopt. De laatste mars naar de hoofdstad werd weer geïnfiltreerd door Antifa, zij en het BLM werden gefinancierd door Soros. Op hun webpagina staat: “Kameraden dragen jullie mega hoeden achterstevoren, draag Trump uitrusting en creëer dan chaos.”

Ze fotografeerden zichzelf bij het gebouw van de hoofdstad op de trappen terwijl ze allemaal zwart droegen en plaatsten het op Antifa en Black Lives Matter sites. Als klap op de vuurpijl is de man met de hoorns op zijn hoofd geïnterviewd tijdens Antifa rallies en is naar verluidt getrouwd met de dochter van Nancy Pelosi.  Hij en zij zijn nu gefotografeerde en gepost op Antifa-vrienden, zaten in haar stoel en kregen gemakkelijk toegang.

Een valse vlag om mensen tegen de patriotten te keren straalde uit over het kreupele mainstream nieuws. Begrijp je het al? Amerika zal niet staan voor dit alles wat ze nodig hebben is een bevestiging van wat ze voelen dat waar is. De slapende meerderheid is wakker geworden.

Opnieuw kan het iets langer duren dan we wensen, maar we zullen Amerika terugnemen en het stelen van de verkiezing stoppen. De moeder van alle Waarheidsbommen zullen worden gedropt de ene na de andere. Het is profetie en een bijproduct van het hogere bewustzijn en de energie die de planeet overspoelt. De Schuman Resonantie was op de 6e Januari ‘off scale’ . Dit zal exponentieel blijven toenemen.

Geen enkele rots zal on-omgekeerd worden achtergelaten en al hun ongelijkheden zullen van de daken worden geschreeuwd. Karma zal worden versneld en versterkt. Geef niet op, dit zal allemaal opgeruimd zijn tegen maart, de tirannen zullen vallen, de bedrijven en Hotels zullen heropenen. De oorlogs- en ziekteprofiteurs zullen hun gezicht niet meer kunnen laten zien en niet meer op straat kunnen lopen. We moeten allemaal in onze eigen goddelijkheid staan en onze rol spelen.

Godspeed

James Gilliland

www.eceti.org

www.bbsradio.com

Vertaling: Martien

Boodschap van John F. Kennedy

“Jullie licht schijnt helder!”

Gechanneld door Losha – 07 januari 2021 

Mijn geliefde Patriotten…oh, hoezeer het me pijn doet om jullie allemaal zo’n pijn te zien hebben, op dit moment! Ik wou dat ik meer kon doen om ieder van jullie te troosten, terwijl jullie door deze ruwe wateren waden. Ik zal proberen te helpen met de woorden die ik nu door mijn muze stuur.

Eigenlijk zou ik graag een paar zaken aan de orde willen stellen die niet per se troostend zijn, maar ik heb het gevoel dat ik ze op dit moment moet zeggen.

Eerst en vooral ben ik zo blij dat deze kwaadaardige schurken, die alle Amerikanen (en anderen!) zo lang tot slaaf hebben gemaakt, eindelijk hun verdiende loon krijgen! Ik weet dat het zeker niet lijkt alsof we winnen en dat zij op dit moment verliezen, vooral na de tragische gebeurtenissen die plaatsvonden op de dag van de zeer belangrijke gezamenlijke zitting van het Congres met betrekking tot de officiële stemmentelling van de kiezers.

Er zijn veel verschillende intelperspectieven over de reden van de aanval op het Capitoolgebouw. Sommige daarvan bevatten een beetje waarheid en dat is alles…maar degenen die zeggen dat de Alliantie een handje heeft geholpen bij de “aanval” zijn het meest correct.

De Alliantie was zeker betrokken, en ja, ze “moedigden” zelfs een deel ervan aan (niet het geweld), zodat ze sommige van die momenten in hun voordeel konden gebruiken. Ja, terwijl de Congres-ambtenaren zo snel “reageerden” op de aangekondigde aanval door voor hun veiligheid in de tunnels onder het Capitool te rennen, konden de “ter plaatse” Witte Hoeden enkele computers van de Congrespersonen in beslag nemen, die de Alliantie van een grote hoeveelheid gevoelige gegevens zullen voorzien, die later in een rechtbank tegen hen kunnen worden gebruikt. Maak je geen zorgen…alles wordt gedaan, is gedaan “volgens het boekje”…het boekje van onze vereerde Grondwet.

Maak je geen zorgen over degenen waarvan je hoort dat ze “gedood” zijn door de aanval…omdat ze ofwel niet echt dood zijn en de MainStream Media het gebruiken als onderdeel van hun misinformatie agenda, of ze zijn overgegaan omdat ze hadden besloten voordat ze in dit leven waren geboren, dat ze de ultieme patriotten zouden zijn en dit specifieke leven van hen zouden opofferen, om ons te helpen Amerika te redden. Weet bovendien dat die geliefde Patriotten al met onze Liefde zijn omgeven en van bovenaf gaan helpen, net zoals ik heb geleerd om te doen. Wij vervullen allemaal zeker onze “levensrollen” op onze eigen unieke, en geliefde, manier.

Nu, wat betreft de gezamenlijke zitting van het Congres waar ze formeel de electorale stemmen voor elke staat zouden tellen… dat was een complete schijnvertoning! Hoewel het proces werd onderbroken door een soort invasie, was het al duidelijk gemaakt door de Vice President… nog voor de zitting was begonnen… dat hij niet eens de bezwaren tegen de electorale stemmen zou inbrengen, omdat hij had “besloten” dat hij niet de “bevoegdheid” had om dit te doen… ha! Ik zeg! Als hij echt het juiste had willen doen, en hij wist dat hij daartoe ook de bevoegdheid had, zou hij deze “onnozele reden” niet hebben “gecreëerd”. Ja, ik ben een beetje geïrriteerd door de manier waarop deze specifieke verkiezingsmijlpaal zich heeft afgespeeld. Zoals velen van jullie ook hebben gezegd, is het nog maar één vertraging in de richting van het redden van Amerika.

Echter, zoals anderen van jullie hebben geprobeerd om degenen onder ons die de laatste tijd onophoudelijk ongerust zijn, eraan te herinneren dat de Alliantie wel degelijk een Plan heeft…in feite hebben ze verschillende plannen, en ze houden de gebeurtenissen van de dag voortdurend in de gaten om te bepalen of er een wijziging in het Plan nodig is. De Alliantie gebruikt zelfs het uiterst geavanceerde Quantum Systeem om te bepalen of er veranderingen zijn geweest in het “weefsel” van de tijdlijn die zich op dit moment afspeelt, en of er daadwerkelijk een behoefte is om de specifieke tijdlijn te “veranderen”, wat niet zo moeilijk is om te doen als men zou denken. De enige reden waarom ik zelfs het Quantum Systeem ter sprake breng is omdat ik wil dat je weet hoeveel variabelen, zowel intellectueel als technologisch, er in het Plan zitten.

Nu, wat betreft die Congres patriotten die hun leven op het spel zetten om bezwaar te maken tegen de “methoden” die gebruikt worden om de stemmen in elke staat te tellen, juichen wij jullie toe! Wij danken jullie voor de keuze om Amerika op de eerste plaats te zetten in jullie levens, en voor de bereidheid om jullie gewaardeerde carrières op te offeren, omdat er altijd een kans was om die te verliezen. Jullie moedige daden zijn niet onopgemerkt gebleven!

Wat mijn geliefde Patriotten betreft… jullie beseffen eindelijk hoe belangrijk jullie rol, groot of klein, is tijdens dit Grote Ontwaken… ieder van jullie, die blijft doen wat jullie beter doen dan wie dan ook, helpt om het Licht der Waarheid zo helder te laten schijnen dat degenen die zo erg in slaap zijn geweest, beginnen te ontwaken. Elke dag kunnen we nog een paar Lichten helder zien schijnen op Moeder Aarde, en het is een wonderbaarlijk schouwspel! Geef niet op prachtige mensen… want jullie inspanningen, zo klein en onzichtbaar als ze lijken, helpen echt! Blijf vechten, Patriotten! Hou de lijn vast! Schijn jullie licht!

Ik ben altijd bij jullie.

Jullie altijd toegewijde, Jack.

Bron

Vertaling: Martien
Bron: https://wakkeremensen.blogspot.com/

1000 Miles

In the clouds above
A thousand miles above
We are elevated
Surrounded by love

In the clouds above
A thousand miles above
We are elevated
Surrounded by love

A thousand miles apart

In the clouds above
A thousand miles above
We are elevated
Surrounded by love

In the clouds above
A thousand miles above
We are elevated
Surrounded by love

A thousand miles apart